"CONTEST : Tagline Kreatif by AlyaEsprezzo".

Saturday, July 23, 2011


CELOTEH SI ALYA

DIKETIK.DARI.HATI




Hello and Happy Saturday everybody. It's sharp 8.44 a.m, (w.i.b)  i'm starting to get writting. Usually, my ideas always come when it turns to morning. Well, i don't really mind about it. Yang Arisha pedulikan adalah inti dalam entri kali ini. Semenjak Arisha blogging, starting from 31st December 2010, this is my first time joining a contest which is organized by a cute friendly blogger named ALYA ESPREZZO. I don't know her so well cause this is my first time too visiting her blog. Alang-alang menyeluk pekasam biarlah sampai ke pangkal lengan, alang-alang sudah terjumpa kontes ini biarlah boleh menjadi aktiviti selingan. Alahai, tak usah bikin konklusi awal kerna memang benar Arisha bukan pemantun hebat. Aihh, gamaknya sudah tersalah topik. Mungkin ini adalah salah satu taktik untuk memikat hati penganjur. Mungkin? Feeling anda bagaimana pula? If you interested to join the contest too, click the banner above. It's doesn't waste your time by joining the contest, but it will make you feel very joy :) Kontes ini terbuka buat semua kalangan yang digelar 'BLOGGER'.  Dan dalam penelitian Arisha, hadiah-hadiah yang ditawarkan amatlah menarik dan berguna buat semua. Jadi apa tunggu lagi, marilah kita sama-sama bersaing secara sihat!




By one right click, you can CLICK HERE to know the conditions of the contest. That's the very simple conditions, i like!



  1. FARRA ARISHA


Today morning i'll tell you everything about what's the secret behind the name of this blog. Blog bertajuk FARRA ARISHA sudah sinonim dengan dunia blogging. Hampir 7 months Arisha blogging. The times going really fast, sampaikan Arisha sendiri pun sudah terlalai membaca cerita-cerita hangat di blog kalian. Syabas dan tahniah diucapkan pada kalian kerna bikin Arisha terpesona membacanya. Pelbagai variasi cerita yang telah Arisha baca. Namun, FYI, to those who know me, surely you all pasti tahu, siapakah tuan empunya badan yang bernama Farra Arisha. That's really me laah. I put Farra Arisha as my blog's name cause it'll be very easy for my closest and old friends, who lost contact with me, to find me back through my blog and so that, they can notice me then. And in my opinions, it's better put our true name cause it shows that's our true indentities! But my full name is RTP FARRA ARISHA. Kepikiran sejenak, buat apa susah-susah nak susahkan lagi menyusahkan diri sendiri untuk susahkan nak taruh nama blog panjang-panjang, cukup sekadar orang mengenali kita dengan satu nama :)




     2.   The Blog Description ( The Life Episodes Of A Story Teller. She Learned From What She Read, See, Listen, Taste And Explore)



Tagline yang tidak berubah-rubah dari bulan Disember kemarin. Arisha berfikir patutkah tagline itu dirubah? And what the great changes could i create for my own tagline? Oh please, the ideas isn't dare yet to approach my brain. I thought more comfortable using the tagline. The reason why i choose the words for my tagline cause it shows me, my attitude, my writting, my nagging, my journey, my daily life and everything i do, i write, i read, i see, i listen, i taste and i explore, i'll start to get typing and press any letters on keyboard and told to the world that i could write everything i want. Nobodies can stop me from writting, except me myself. Bukankah itu jawapan yang sangat tepat, padat dan mutakhir? Anggukkan kepala tandanya setuju, mendongak ke atas tandanya tak setuju. Kalau ingin dirinya terasa sangat pintar, cuba anda ikuti saja arahan Arisha ini. *Don't ever try to say that i'm such a cool bully, awas ya kalo sempat kepikiran begitu toh.




P/S: All the terms had be followed and it fully done already. Who will be the luckiest one? I, you or everybody? Well, just waiting for the results soon :)



You Might Also Like

29 comments

  1. wow are you from Malaysia? first, thank you for visiting my blog and dropping a comment. I appreciate it. :D

    ReplyDelete
  2. Mrs. Redzuan and Bro Addy: Thanksss for wishing :))

    Sis Audrey: Yes, i'm malay mixed indonesia. no biggie deal, sis. where're you staying? in jakarta too?

    ReplyDelete
  3. goodluck kalau begitu tuk kontesnya :) sukses!!!

    ReplyDelete
  4. My ideas?

    Kering kontang.Tak pernah muncul.

    HAHAHA

    ReplyDelete
  5. best ayat ko tu..we learn from what blah3..

    ReplyDelete
  6. good luck my dear farra arisha :)
    sy pun ada join hehe

    terbaca komen farra, awk mixed indonesia yeaa??patutlah awk comel :)

    btw, sy suka tgk sinetron !!hehe

    ReplyDelete
  7. wah entrynya bagus sekali..good luck.. semoga sukses ya farra..

    semaunya gua pingin singgah selalu kok di sini..sibuk donk..banyak kerjaan mau diselesaikan..:D

    ReplyDelete
  8. Sis Tieykah: Huhh, why you lost your ideas? the ideas may sulking with you. hikhik.

    JIJI YU: See, memang ayat tu power, tengok dulu siapa yg cipta. ekeke.

    SK: Oh sis join skali ya? goodluck back and thanks for your compliments. Arisha pun suka tgk sinetron dari drama melayu. hehehe.

    Abu: Makaseh banget ya sobatku. iyalah, gpp sih klo gak bisa mampir slalu ke blog ini, lagipula kamu kan sibuk. aku maafin deh...eh pandai plak ya Encik Abu kita ni cakap indon. syabasssss!

    ReplyDelete
  9. wow, cam best je
    boleh join ni

    good luck arisha

    ReplyDelete
  10. waktu pertama berkunjung ke blog Arisha, aku tertarik sekalis ama tagline nya. Tagline nya bagus hehee.. Mudah2an menang contest nya ya...

    ReplyDelete
  11. babe, good luck for your contest! hope u menang okay =))

    ReplyDelete
  12. Penaberkala and Sis Asfira: Tengkiyuuu for whising me...why not you guys join skali. it's more fun kot.

    Sis Mila: Iya toh kk. makaseh kerna kasih komen ttg tagline ya. I create by me myself. hhe.

    ReplyDelete
  13. segmen ?

    Gudluck yaww !


    hadiah bagi dua tau =)




    *segmen ada hadiah ke ?

    ReplyDelete
  14. Zuan and EP: So manyyy thanks to both of you! =)

    ReplyDelete
  15. RTP stands utk apa dear? btw! goodluck <3

    ReplyDelete
  16. @arisha:
    oh yea???sinetron best lah..paling suka tgk kalau ada nikita willy hehe
    now tgh demam KCB spesial ramadhan..sgt awesome ! :)

    ReplyDelete
  17. Sis FMTY, Sis EHD and Sis HM: Thanks for wishing me. You guys are really superb!!!

    Sis SK: Kita sama. Arisha pun tengah demam sinetron. Bulan puasa nnt mesti ada sinetron baru lagi kat tipi. hehe. You adore Nikita Willy? Just believe what i said, she's so cute like you saw in tv. i'd met her in CITOS, Jakarta last time!

    ReplyDelete
  18. ouh ma darling.u look matured! by da way.i enjoy reading this entry =)) proud of u

    ReplyDelete
  19. :) datang dari contest alya..:) good luck k...

    ReplyDelete
  20. perlu memeriksa:)

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online