HAS BEEN FEATURED IN CosmoGirl INDONESIA!!!

Saturday, July 02, 2011

Hello everybody!!! I'm the owner of this blog gonna make an anouncement related to all muslims and it's about.....FASTING! Huh, mesti semua orang tertanya-tanya dah nak hampir bulan puasa ke. OMG, puasa pun belum habis ganti lagi,  inikan pula mau memasuki bulan Ramadhan lagi. Semangat Arisha untuk berpuasa pada tahun ini sudah semakin berkobar-kobar pada saat ini. Yeah, sesiapa sahaja yang belum lagi menghabiskan ganti puasa kalian, cepat-cepat gantikannya okay... Lebih afdhal lagi jikalau nawaitu seikhlas, sesuci dan semurni hati kalian! Yang baik kita percepatkan, yang buruk kita jauhkan :)




Okay, bukan perihal itu yang Arisha mau kongsikan. Actually, one of a California Model alias Blogger alias my friend  has been featured on CosmoGirl Indonesia. I bet this must be out of suprise and i didn't get any hints from her before. Fuhh, she's damn pretty  okayyy. Agak-agaknya bilalah turn Arisha pulak yang tampil dalam magazine tuh! Angan-angan Miss Arisha yang belum kesampaian lagi. Kehkehkeh.






A girl i called Sis Natalie. The first time i knew her when she left some comments on my previous entry! Beautiful, talented, kind-hearted, not arrogant, friendly, that's so much i could describe about her. She's kinda very expert in fashion as she's fashion lover too :) So, what your opinion about her, a beautiful model of California?




NATALIE SUAREZ'S PERSONAL BIODATA:


Natalie Suarez, model cantik asli dari California and she's one of my sweetest friends other than Nat Benkova that i'd told you last time. Sis Natalie has been featured in CosmoGirl Indonesia! WOOOWWW, that's so awesome. Besides that, she naturally adores fashion very much. She has a good collection of great vintage pieces that she found in Los Angeles that she mixes with designer finds. Music is another love of her. She sings and play her piano/guitar! Playing around with fashion and music has always been fun for her. She was introduced to blogging recently and now she loves it!


(The sentences above i copied from her blogspot, NatalieOffDuty Dot Blogspot and changed some of the words! I'm n\, i just wanna make it very easily.)



P/S: Haaa, you guys ada hati or teringin nak tampil dalam mana-mana magazine ke??? Lebih baik tunaikan niat kalian sebelum hari masih siang, malam masih muda. Hehe.




(New song update from me by Geisha - Kamu Yang Pertama)



You Might Also Like

28 comments

  1. Ayak!

    Puasa ganti belom habis diganti

    T_T

    ReplyDelete
  2. Sis Tieykah: Aiyakk, pi ganti cepat laah klo camtuh! -.-

    Syazwan: Memang dia cantik, sempoi :))

    APL: Berkenan heh...hahaha..

    ReplyDelete
  3. Cik Eka: Kannn. genetik omputih memamng camtuh..putih, hidung mancung and so on! :))

    ReplyDelete
  4. SK: Siapa yang kacukan, you mean me or Natalie? Thanx for commenting!

    ReplyDelete
  5. ingat ke arisha yang masuk magazine
    boleh la tu try usha2 penerbit, mana tau one day ada tertempek muka kat dalam magazine

    ni, study kat indonesia gak ke camne?
    owh, satu famili ada blog rupanya,haha
    cayalah

    ReplyDelete
  6. PenaBerkala: Klo Arisha yg muncul dalam magazine tuhh, it'll be so easy for me untuk skodeng2 penerbit jugak, mana tau ada chance untuk jadi cover girl magz ke. kihkih...

    Yepp, i'm studying here...hehe. at the end of last year Arisha buat blog nih, so masih newbie kot :)) lam kenal ya!

    ReplyDelete
  7. one fine day, masih muda kot
    study dulu yg penting

    orite, salam kenal
    selamat berblog
    is it influence from your sis? haha

    ReplyDelete
  8. wah mmg cantik & talented

    ReplyDelete
  9. she's beautiful..just like u lah =)

    ReplyDelete
  10. hehe..nak masok majalah gak!!

    ReplyDelete
  11. Arisha jg ga kalah cantik. pst bisa juga jadi model ;)

    ReplyDelete
  12. keren eeuy, kalo tampil dimajalah seperti itu rasanya semuanya juga inginkan Far!

    ReplyDelete
  13. cam ne nak masuk magazine ? =P .. hehe, tak mau ah ..

    ReplyDelete
  14. muke x encem, xde can nk msk meg.. huhu

    ReplyDelete
  15. kalu knur masuk magazine rekaan sendiri je la..hehe

    ReplyDelete
  16. sy pon x hbs ganti posa lg..bulan depan dah posa... :)

    ReplyDelete
  17. err..blom habes ganti lagi..heheh

    wahhh..kwan dgn model..x lame lagi turn arisya~

    :)

    ReplyDelete
  18. bila ur turn?u can be like her

    ReplyDelete
  19. nak masuk majalah jugakkk... tapi malu...
    mahu tapi malu camne nak buat? tengok majalah je la mampu, nak masuk tak muat... hehehe

    ReplyDelete
  20. bila dah baca 2 x .. say hye to ur fren leh ? hehe

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online