Opps, who's the Kelantanese Blogger in that picture???

Monday, July 04, 2011

Hi and good evening. Argghhh, dari hari ke hari, cuaca semakin panas seolah-seolah terkena tempias debu panas yang dibawa dari Gunung Berapi, Yogyakarta kemarin. Ataupun mungkin Indonesia berada di tengah-tengah garisan khatulistiwa dan disebabkan itulah cuaca dan keadaan aslinya menjadi begitu panas. Ataupun mingkin Arisha terlebih makan durian sampaikan mangga yang berada di pojok meja pun Arisha tak nampak. Patutlah badan terasa panas...




Hmm, namun itu  hanya mukadimah bagi entri kali ini. And that wasn't my first and last topic to be shared with all of you! Haaa, ini cerita di alam realiti dan bukan cerita di alam fantasi. No, no noooooo! On February last time, when i came back from Jakarta to Kota Bharu, Kelantan, unfortunately i'd met one Kelantanese Blogger who is the owner of http://nesloo.blogspot.com/. Memang pada sebelum pertemuan itu,  my sis, FLM made promise to get meet at KB Mall and we spent about one and half hour there! Sungguh syioookkk, we got talking about this, about that, sharing about this, about that...That's normal right...Pertama kali berjumpa pasti mau bercakap tentang semuanya! Kan...kan...





Abby kelihatan comel dengan gaya manjanya, manakala Arisha hanya tersenyum sempoi menghadap kamera and JIJI Yu hanya tersengeh-sengeh dikelilingi dua kanak-kanak blueberry :)) Malu laah tu! Kihkihkih...For the first time we met, we feel so close and seriously he's a sporting and friendly guy! Eh, betul ke ada perasaan macam itu? Tepuk dada, tanya selera. We very happy to gather with you again :))



P/S: Huh, sebelum terlupa, Arisha pun ada berjumpa dengan salah seorang Blogger Kelantan juga but sayangnya i got no captured with her...My sister seorang sahaja yang sempat bergambar dengannya. Huhu...No worries,  when i down again to Kelantan, kita boleh berjumpa lagi kann...Mau tau siapa empunya gerangan dirinya? Cubalah anda klik DI SINI kalau beraniii...Jaga-jaga, ada penjaga kucing tau disana! :)) And my last wishes adalah...I really hope to meet all of my loyal commentors, my silent readers, and all of you, bloggers! Insya-Allah...



You Might Also Like

28 comments

  1. wahh Risha jumpa jiji...nanti kita g detim2 kat KB Mall gak k...

    ReplyDelete
  2. wahhhh.....

    Arisha jumpa JIJI YU??? =D

    Jealous lah! Hahaha....

    ReplyDelete
  3. wah...best je kalau dpt jumpa kawan2 blogger ni kan.:)

    ReplyDelete
  4. best dpt jumpa kwn blogger..
    Comel jer Abby & Arissa nih..sweet.. ;)

    ReplyDelete
  5. wahhh syoknya dpt jmpa rakan blogger :)

    ohh, awk adik fifiey ekk..comel mcm FLM jgk hehe

    ReplyDelete
  6. seru donk bisa ketemu sesama rekan blogger. Kalau istilah nya di sini "Kopdar (Kopi darat)" mungkin artinya ketemu ngopi-ngopi di darat kali ya heheheee...

    ReplyDelete
  7. Sis Hanis MY: Beres, nnt klo Arisha balik Klntn, kita nge-date ya :))

    Sis KatekateKite: Jealous pulak..haha..cepat bikin temujanji dgn dia sekarang jugakkk!

    Sis Akin: Yes, as i said, it's really fun :)

    AH: Nak jumpa dgn blogger mana nih?

    Sis Lily: How i wish i could meet you and qistina too :)) mesti seronok jugak kann main2 dgn qistina yg comel tuhh!

    SK: adik beradik semuanya persis..hehe. terima kaseh..:))

    Sis Sufy: Of course, honey!

    Sis Mila: Iya, ianya persis kopdar. thanks kerna mengingati! :)) kk stay di indonesia di daerah mana?

    Jiji Yu: Aahh comel macam baby baru lahir ehh? kihkih :DD

    ReplyDelete
  8. Hai Farra, thanks for commenting on my blog :)

    kamu tinggal di Yogya kah? Aku udah lama ingin ke jogja lagi, ingin liat Borobudur lagi, dan belanja di malioboro hehehe

    Salam kenal ya :D

    YURI
    http://tigerlilysbook.blogspot.com
    http://twothousandthings.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. jumpa jiji?????????????? ostad pelesu tu eh....ekekekek
    ai jeles okeh!!!!!
    nak jumpa kamu lah dear...jom detink jommm

    ReplyDelete
  10. alamak .. kelantan je ke ? negeri lain ? hehe

    ReplyDelete
  11. TigerLily: Ooops, Arisha memang pernah ke Yogya, tp Arisha bukan stay di daerah sana..i currently love at Jakarta...:)) arisha juga seneng jalan-jalan disana, apapula shopping di Malioboro. hehe. lam kenal ok :))

    Sis Risa: Kehkeh..ustazzz plasu? OMG! pengsan terus Arisha dengar! wanna meet you too..sis stay di mana ya?

    Bro Ipai: Yoii..kenapa? ada plan nak buat gathering kat tempat lain ke? hehe, boleh saja. great ideas!

    ReplyDelete
  12. bila mahu jumpa saya ?.
    heheh..
    saya also di kelantan..

    ReplyDelete
  13. bestnye.




    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  14. tu ke jiji ? hihihihi

    chomelll risha ngn adik tu ^^

    ReplyDelete
  15. woahhhh bestnyer
    agak2 kalau terjumpa ak kau tegor tak eh? xD

    ReplyDelete
  16. Syazwan: Lah...you memang stay di Kelantan or merantau sana sini? boleh saja klo mau jumpa...tggu Arisha balik Mlsa dulu laah!

    Fyna: Memang the great!

    SBT: Yup, that was him...hehe..thanks sister...muka sempoi mmg camtuh :))

    SR: tak salah kann...berjalan di hometown sendiri :))

    Sis Izyan: Itulah JIJI YU...haha...

    RAY: Ehehe, apa salah klo kita saling tegur menegur kann...

    ReplyDelete
  17. hehe..apik pon sempat kenal jiji gitu2 jer

    ReplyDelete
  18. aya tak pernah lg jumpa blogger nieh.

    ReplyDelete
  19. waahhh...abe jiji da macam retisss! haha

    ReplyDelete
  20. bestnya dapat jumpa kan...kalau turun ke Shah Alam jumpa lah ngan akak ok... :)

    ReplyDelete
  21. hye arisha.. about last komen on my blog, nothing about love.. just a pencil, a paper and an origami roses :D

    jom tengok lada land http://eleventx.blogspot.com/2011/07/movie-review-lada-land.html

    ReplyDelete
  22. kiut la 'bdk2 dua org tu' hihihi
    best kan jumpa ngan blogger2

    ReplyDelete
  23. betul betul...kalau
    kita dah berjumpe..
    mmg semua benda nak cerita..
    waaaaa...
    sonok gile jalannn2...
    sumpah jelesss grrrr

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online