This is What We Called Food Lover.

Friday, July 08, 2011

Hi si cakep dan si cantik sekalian! Selamat Pagi dan Salam Jumaat kembali. Apa khabar pula kalian hari ini? Arisha sangat berpuas hati kerna semua hasrat untuk makan makanan yang telah lama diidam tertunai, Alhamdulillah...Alamaknya, tak kempunan la aku nanti. Yeaaayyyy, jangan jealous okay. Bukan apa, ia bukan merugikan pun, sekadar menghabiskan masa terluang dengan kegiatan seperti makan-makan, jalan-jalan besides learning and schooling. Lagipula hobi Arisha memang selalu berkaitan dengan makan and makan,  as i'm the greatest food lover. Jangan di hari tuanya nanti gendut sudah. Hahaha. And that was real me you know!





Minumlah jus oren untuk mendapatkan lebih vitamin C dan ianya berkhasiat untuk tubuh badan. Tapi ingat pula, jangan mengamalkan minum air gula kerna ia akan menyebabkan penyakit-penyakit kronik akan menular ke badan anda! The most important, jaga kesihatan selalu! 



P/S: Semangat untuk blogging tiba-tiba menurun banyak peratus. Apakah petanda itu? But by hook or by crook, i'll not miss to update anything stories on my lovely cutie blog and blogwalking to my commentors and visitors' blogs. Don't worry, my spirits is always beside me. Tambahan pula bila blogging kemudian ditemani dengan makanan yang lezat, mungkin itu sebenarnya penambah mood yang tepat! :))



You Might Also Like

39 comments

  1. EYH PRETTY LADEYH,JANGAN TURUN SEMANGAT BERBLOGGING COZ IM SO GONNA MISS IT LAH :D

    ReplyDelete
  2. Haha...
    sama dong kita. Sama-sama food lover :p

    ReplyDelete
  3. Sis Izyan: Heyy Sis...hanks for remembering...u gonna miss me or miss my writting on blog? hehe...happy friday!

    Sis Mila: Waduh, benerkah...kita kompak donk. ntar sis nge-traktir Arisha makan-makan yaa. bisa? hihi.

    ReplyDelete
  4. hehe..comel aje adik kat pic tu..btw, kesihatan dan kesakitan semua dtg dari makanan jugakk =)

    ReplyDelete
  5. ingatkan ada pic makanan tadik. hehehe...

    ReplyDelete
  6. Sis Ezma: oh yes, you are so true...makan selagi bisa makan..minum selagi bisa minum. hehe :))

    Sis Aziza: eh, kita gang :)

    Sis MR: aah tak taruh picca makanan cause it was so blur...title entri about food lover, but where's the food picca kann! aiyaaak!

    ReplyDelete
  7. guano plok ni mek..ehehe..jgn dok wat putuh aso gitu..abe ji ado ni

    ReplyDelete
  8. i love to eat..hehe

    luangkan sedikit masa http://eleventx.blogspot.com/2011/07/demonstrasi.html

    ReplyDelete
  9. patutla arisha comel..suka mkn yek...hehe....

    ReplyDelete
  10. JIJI Yu: Aloh laah awe sore nih...kuat teh bagi semangat ko kito. terimo kaseh banyak2 la deh. hahaha. sebenarnya Arisha pelat cakap bhs Kelantan pekat, ini pun tetiba tangan taip camnih. muahaha.

    Zuan: Everybody loves to eat tp tak semuanya menjadi penggemar makanan kannn :))

    Sis Niza: Huh? bukan comel, tp gendut...haha.

    ReplyDelete
  11. sbb apik food lover la..perot da kedepan ni haa..hehehhe

    ReplyDelete
  12. Makan sangat best ok..aku pun makan sgt byk hari ni

    ReplyDelete
  13. hoho... i need more vitamin c... huhu... nak besar kan bdn lah

    ReplyDelete
  14. hello food lover. I lost my writing passion too. But still,i love my blog ;)

    ReplyDelete
  15. arisha, t.kasih sudi singgah blog kak sha...kak sha g jakarta form 15-18july.....nk jmpe ke? ekeke

    ReplyDelete
  16. kite suke mkn jugk tp takot gemok hee :0

    ReplyDelete
  17. hobi nye makan dan makan eh....unik hobi nih...hehe

    ReplyDelete
  18. tomato pon sukak makanannnnnnnn ^^

    tamo la tade mood :(

    ReplyDelete
  19. saya pun food lover
    owh
    xbaik ekk minum air gula?
    nasib saya minum air kosong je selalu
    :-)

    Keputusan Jom Main Teka - Teki

    ReplyDelete
  20. The conclusion is makan adalah suatu aktivitias yang sangat best ok! kihkih :)) enjoy the days with eating and eating until you feel your stomach enough filled with the food! :DD

    ReplyDelete
  21. betul tuh .. kena jaga pemakanan dan perlu bersenam juga ..

    nak makan banyak tak pe, janji bakar balik .. hehe

    ReplyDelete
  22. n thanx for visiting my blog ..

    ReplyDelete
  23. n thanx for visiting my blog ..

    ReplyDelete
  24. salam ziarah..
    maaf rasta menggangu..
    mohon izin rasta ambik link...masukkan dalam blog rasta..

    maaf.....

    ReplyDelete
  25. sama mcm qaseh ..mud kelaut tp xpe kumpul balik..wah de lagu nustan kat sini kwkwk

    ReplyDelete
  26. saya pantang maka seafood. tapi saya tak boleh see food hahaha

    ReplyDelete
  27. jus oren sgt mengenyangkan dan sesuai utk dijadikan sebagai minuman kesihatan dan minuman utk berdiet! :D

    ReplyDelete
  28. betul2..mkn adalah aktiviti yg sgt2 bagus.. :D

    ReplyDelete
  29. adik, kamu boleh explain sket tpt² menarik di jakarta x? kak sha nak pegi sana jumaat ni, july 15...

    ReplyDelete
  30. hehe. farra mmg food lover. Nesa x dapat mkn byk jnis mkanan..pantang sebab alahan T__T

    ReplyDelete
  31. yeah.... makan.. suka...

    nak gemokn badan y dah gemok..

    hahhahak..

    ReplyDelete
  32. keep blogging.. makan untuk hidup, bukan hidup untuk makan.. hehe

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online