A Video Sincerely From The Owner of PuteriAnggerikRimba Dot Blogspot.

Sunday, July 24, 2011

Hi and Good Evening to all my dearest princes and princesses! Selesai saja makan siang for the second time, terus update blog. Aci tak kalo seperti itu? Hihi. Surely every weekend everybody must be very busy with their own activities, jalan sana-sini, hang out dan nge-mall dengan teman-teman,  nonton bioskop dan macam-macam lagi kan. Tapi hari ini Arisha just stay at home memandangkan semua orang sibuk dengan kerjaan masing-masing. And my weekend pada kali ini a bit bored sebab adik bongsu kesayangan sudah pulang ke Tanah Air. Lebih asik jikalau Adik Abby ada, mungkin rumah bakalan jadi semeriah seperti parti atau pesta  Hmm, so i have to communicate with me myself only -,- I was very lucky kerna masih ada orang yang baik hati membantu Arisha meringankan beban di bahu ini. :)




Tamat sudah pengkisahan Arisha. And now i'm going to show you a video. I do hope you guys very enjoy watching and listening to the video :)









P/SHad you watch the video? Yes, i bet i was too over talking. No wonder! What i'd told you before this that i'm sporting and friendly girl. That was my attitude in talking, that's my own way to talk :) By the way, very thank you to all of you for supporting me (via blogspot) in whatever i do, for being my sweetest readers, commentors and followers. And this video is the one of my aprreciation to you guys! I don't know what to say again, but i'm totally grateful cause i got many friends along i'm blogging starting from 31'st December 2010. You guys never and ever stop from supporting me from back and giving me some advices in whatever conditions. That's actually we called TRUE & REAL FRIENDSHIP! May you and me find our real aims why we keep blogging until now! 



You Might Also Like

35 comments

  1. Watched it dear!

    And I'm glad I've found you:)

    Happy Blogging dear:)

    ReplyDelete
  2. wahh boleh jadi spokeperson gitu... u look gojes as always...

    ReplyDelete
  3. Sis Tieykah: And what's your respond after watching the video? Glad to know with you too my dearest. :)

    Sis Hanis: Oh myyy......:) very thanks!

    ReplyDelete
  4. tahniah farra,

    good girl, kak terpesona dengar suara dan bahasa English yang kamu guna...

    terbaik

    ReplyDelete
  5. huk aloh..guano comey gitumo ni

    ReplyDelete
  6. Sis CR: Tengkiyuu akak. :-)

    JIJI YU: Bodek ko guanoooooo ni :P

    ReplyDelete
  7. im glad that i found your blog! so that I'll have a chance to get to know u!

    ReplyDelete
  8. wahhh comel la arisha talking via video..hehe okey2, will keep on blogging!!

    arisha, bioskop tu apa ya?
    sbb ada jgk bioskop tu main kat channel 141/142 kt astro hehe suka tgk :)

    ReplyDelete
  9. Sis Syasya: Hi sis comel. how could you find my blog huh? thanks for the visit :)

    Sis SK: That's random talking. hehe. bioskop itu tengok wayang. indonesian language. you thought it was a programme? :)

    AP: Yeayyy, at last Apik buat lucu :P

    ReplyDelete
  10. Hye kawan blogger! Suke you ;)

    ReplyDelete
  11. Cute!

    I thing for sure

    nak konyok2 pipi!

    HHAA

    ReplyDelete
  12. hehehe..nice video u..keep it up ^_^

    ReplyDelete
  13. i can see u speaking hehe...
    macam vlog kan...
    xD

    ReplyDelete
  14. wow hindustan versi jakarta nih...hehe

    ReplyDelete
  15. ahahaaa.. Arisha kayaknya talented nih untuk jadi presenter televisi
    nice!

    ReplyDelete
  16. kawaii nee arisha..pls make more video in da future ya :) heee^^

    ReplyDelete
  17. Sis Sofiey: Hi kk comel. :))

    Sis Amalina: Makasih (",)

    Uncle Gedek: Thanks Uncle. Do visit my blog again.

    Sis Tieykah: Ooouucchh sakit laah pipi i ni. hikhik. tak baik tau!

    TBR: Tengkiyuuu!~

    EI: OMG. semua orang dah tengok video itu. malunya! :))

    Sis LZ: Graciasssss for the praise!

    PM: Acha! hindustani hai. hihi.

    Sis Mila: Wah Arisha juga suka jadi presenter...if you got any jobs related to that, don't shy to offer me as soon as possible. *bercnada saja kok. :D

    Sis FMTY: Alright, i'll sis :) hehe.

    ReplyDelete
  18. hahaa.. aie x mampu nk jd cmne bile berdepan ngn video. kehkehkeh

    ReplyDelete
  19. nice cute nice cute nice cute... i donno what else to say dear :)

    ReplyDelete
  20. alohhhh la,comey nyosssss kecek gitu,hehe...btw, muka arisha kan macam sedara meaw,tak mungkin la.......tapi macam sama!

    ReplyDelete
  21. @arisha:
    ohh bioskop tu tengok wayang ekk??laaa ingatkan nama program tu hehe

    thanks2..lepas ni boleh bljr indo language ngan arisha :)

    ReplyDelete
  22. babai..ahahahah

    tak pandang aku pun..ciss !

    ReplyDelete
  23. comel nye adik arisha di video ni!! kak ezma xleh wat cmtu.. =D

    ReplyDelete
  24. sweet. but why u dont look at camera.

    ReplyDelete
  25. DBM: Tak mampu? coba buat2 mampu saja. pasti tak rasa kaku. :))

    Zuan: It's just beginning. i'll record the another video after this!

    Meaw: Huh biar betul muka serupa? haha. cuba lah upload dlm facebook@blog, kita nak tengok!

    Sis SK: Yepppyyy, nonton bioskop itu sama saja dgn tengok wayang. bila2 masa saja Arisha boleh ajarkan sis bhs Indonesia. i bet you will get more fun learning the language!

    MH: Apa pulak nak pandang, bukannya bro ada kat depan. muahahaha :P

    Sis Ezmaliza: Hehe. sis apatah lagi, mesti sangat cantik kan klo buat vlog macam ni :)) thanks sis.

    EP: Thank you. there's two cameras and i just look one of those. :))

    ReplyDelete
  26. hello¡¡¡ your blog is very cool¡¡ your style is lovely¡¡ kisses from Mexico :)

    ReplyDelete
  27. Sis Magda: Hi pretty sis. thanks visiting me. how could you find my blog? anyways, i love to see your great pictures on your blog. those are awesome. :-)

    ReplyDelete
  28. hai farah..b4 ni selalu je blog n fb dgn dgn fifiey..xsangka ada jugak blog ek...happy blogging yer..

    ReplyDelete
  29. wah....sama juga dengan atok...kadang2 kebosanan buat video.... >_<

    ReplyDelete
  30. lahhh..umur baru 15 tahun? mudanya =)

    ReplyDelete
  31. sooooooooooo cuteeee dan petah berbicara... great video.. keep making more video ya...

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online