#6 Wordless Wednesday: 3 things.

Wednesday, September 28, 2011





























P/S: These three precious things must be kept so well by the owner.



You Might Also Like

38 comments

  1. u got tab? wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;O

    ReplyDelete
  2. barang mahal..kena jaga elok elok

    ReplyDelete
  3. argh.semua ada.

    :D

    nak pinjam boleh dik?

    ReplyDelete
  4. yes i paling sayang my lappy. takde lappy susahnyaaaa. :)

    ReplyDelete
  5. That's why i said those things are very precious. benda yang kita sayang harus simpan dengan baik :)
    i got those things from my parents kerna cemerlang dalam study and always be in top 3 students..hiksss :')

    ReplyDelete
  6. semua tablet ni sangat awesome...terbaik,:)

    ReplyDelete
  7. wow...best tu...tp skrg dah xfikir pasal tab sbb dah ada ipad2...cuma nak samsung galaxy s2 je...galaxy s biasa dah bosan..haha

    ReplyDelete
  8. Dah ada dah semua barang tu, cuma 1 je yang tak ada..



    ..kebenaran.. ;D

    ReplyDelete
  9. wahhhhhh! risha! bestnya....simpan leklok ye.... parents kasi ye,wahhh! best student.... :D

    ReplyDelete
  10. nakkkkkkkk T_T tp btl..kena jaga lah elok2..kang tak pasal2...

    ReplyDelete
  11. galaxy tab tu bak sini syg..nak heheh

    ReplyDelete
  12. papa mifz pun pakai galaxy tab..:)

    ReplyDelete
  13. wahahhaha...ne betul2 kena jaga neh...

    samsung galaxy tab...;*

    ReplyDelete
  14. salam...

    thanks ye farra 4 ur support!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. wahhh...u'r so lucky dear to hav those :)

    ReplyDelete
  16. Yousuf: Iya? what do you mean by kebenaran? btw, semua kebenaran tersurat dan tersirat terletak pada jati diri yg hakiki!

    have a good day people. much loves <3

    ReplyDelete
  17. Hehehe sorry kalau terasa. I mean it's just kidding, tak pernah ada pun tiga2 cool stuff tu.. ;D

    ReplyDelete
  18. Huwaaaaa...pinjam seuumur hidup boleh? Hahahahahaa :p

    ReplyDelete
  19. nak se boleh? adik aku tengok menatang kau ni terus menjerit . muahaha jeles lettew

    ReplyDelete
  20. brg mahal mmg kne jaga baik2 mcm jaga ank! :D mgkn lbh dr ank.haha

    P/S: abg da rs ok,da mkn ubat.tq fara. :)kamu mmg muda sgt.

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online