New blog's header edited by Muhammad Saiazuan.

Wednesday, September 07, 2011

Hi dan Salam Syawal.




Adakah kalian masih berada dalam mood hari raya? For me, selagi belum habisnya Syawal, selagi itulah  mood Arisha untuk beraya semakin berkobar-kobar. I don't care what other people say, as long as i'm happy to be in Syawal again for this year. Enough nagging about Syawal. Oh yeah, jangan lupa nantikan foto-foto raya yang bakalan di upload dalam entri yang akan datang. Ditunggu yah!




Guys, please don't be shocked about what i'm gonna telling you. Jangan press close and whatever related to that. Siapa sahaja yang tidak mengenali lelaki bernama Muhammad Saiazuan a.k.a Zuan? Everybody knows him. He's a 23 years old guy and a creative blogger too. 




Apa yang berputar-putar di fikiran kalian waktu ini adalah benar-benar belaka! Iya, Bro Zuan had edited my new header as i asked him to do mine last time. Arisha so happy you know! (tiru dialog Abby). Lagipula, he's very smart in editing header. So, why not i take this good chance right? As you see in his blog, his blog's header is changed many times. And only three words i'm gonna say, those are STUNNING!



See, inilah hasil editannya. Cepat, kasi komentar. Siapa kasi over praise comment, Bro Zuan boleh editkan header baru untuk kalian semua. Hehe. Don't take it seriously, babe. I'm just kidding. Cantik bukan hasil editan dari tangan orang yang mempunyai jiwa seni? He got great thinking and great ideas, if not, the header will not be so beautiful like this. Combination of pink plus white flower is very awesome! Makasih atas pemberian header baru ini kepada Arisha. I do highly appreciated on you good work :)




So, apa yang mahu ditunggu lagi cantik-kacak bloggers? Jom, kita jelajah satu persatu isi kandungan dalam blog si jejaka berusia 23 tahun ini. His blog's header menarik perhatian semua pembaca. It's truly menarik, tertarik, memang the booommmm boooommm booommmm!



You Might Also Like

26 comments

  1. cantek header baru nih....sesuai dgn tuan punya blog....:)

    ReplyDelete
  2. lawa sangat!!.
    untungla farra!
    saiazuan memang kreatif!

    ReplyDelete
  3. kne byr x..??

    hihihi..

    tnye je...
    kot2 bmnt..;p

    ReplyDelete
  4. chanteklah header baru arisha..
    lembut je kaler :)
    i like pink roses !!

    ReplyDelete
  5. amboi bunga tak hengat ...nice...:)

    ReplyDelete
  6. cantik lah header baru ni, nmpk mcm bakal pengantin hehe..

    ReplyDelete
  7. Cantiknyer header baru..
    Sesuai ngan blog Arissa..^_^

    ReplyDelete
  8. cantek! agak-agak dia mahu edit header sy dgn percuma x teeheee

    ReplyDelete
  9. Ahahaha..ada jugak yg cakap header macam bakal pengantin?? klakar la compliments kalian semua!!
    apa2pun, pujian cantik harus diberikan kepada pembuat header ini :))

    kalian try la tanya Zuan sendiri, either dia boleh bikin or not..

    ReplyDelete
  10. hhee nice header lah..pinky2 tuh..:)

    ReplyDelete
  11. Pinky colour is so sweet for teenager like me :)) thanks again!

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

    Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

    http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

    ReplyDelete
  13. wahhh header beur pink lagi huhuhu
    btw nic edit adik manis pandai :D

    ReplyDelete
  14. mmg cun ! i mmg pmbaca blog zuan tp nape beliau tak buatkan header utk i ni??jeles2..hahaha

    ReplyDelete
  15. fuh kanan fuh kiri,memang comei,nak-nak rose pink! comei gilak ...zuan mang kretip :D

    ReplyDelete
  16. sangat sesuai dgn tuan punya blog

    ReplyDelete
  17. latar belakang pink n merah, puteh...
    kamu yang berkaler manusia dihadapan.. memang la terang lagi contra :D
    pocket suka...

    Saiazuan?
    pocket antara pembaca blog dia :D

    ReplyDelete
  18. Selamat hari raya aidilfitri dear.. Btol, as long as blom 30 syawal raya ttp raya ok? Hehehehe~

    ReplyDelete
  19. Thanks Farra sudi singgah blog saya dan tinggalkan komen.. nice blog.. :)

    ReplyDelete
  20. waah bro saiazuan pndai edit mengedit ruponyo !

    ReplyDelete
  21. uuu...tahniah utk mama dan abah..
    selamat hari raya aidilfitri jgak..
    yup, orang tawau.

    ReplyDelete
  22. cute..sgt awk neh...header tu cantik...;d

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online