#7 Wordless Wednesday: Perempuan Gemar Makan.

Wednesday, October 05, 2011





P/S:  Any actions and feelings come from the heart.



You Might Also Like

43 comments

  1. cewek suka makan terus bobo. hahahaha.

    ReplyDelete
  2. rishaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  3. saya demam dua hari tak lalu makan

    ReplyDelete
  4. Sis Lekit: Nyumm. nyumm. aummmmmm kembali. hehe.

    Sis Umie: Tau2 aja kmu. pantasan berat badan terus2an naik :)

    Sis Meaw: Kk, i miss you so much :')

    Sis Liyana: Gracias kk cantik :))

    IS: Iya ke? semoga cepat sembuh ya :)

    Sis SK: Terapi yg sering dipraktikkan..hehe.

    ReplyDelete
  5. dear yang cantik! pelangi pun suka makan..he3 =D
    tp bab badan naik tu yang jadi masalah

    ReplyDelete
  6. oh mmg betul! kalau sedih makan..happy makan..bosan pun makan ~heeee

    ReplyDelete
  7. Sis Pelangi: Oh iya? sama la kita disini. makan tak henti2..hehe. nevermind, klo berat badan naik, kita diet dan pergi gym sama2, ok??

    Zuan: Ehemm eheeemmm, batuk ke apa! haha.

    Bro Edy: Ala, dah habis pun. kami melantak habis2an..hehe.

    Uncle Gedek: No laah uncle. foto diatas sewaktu kami pergi ke open house waktu hari raya arituh ;) so, no pay, just makan free!!

    Sis Rina: Makan untuk menggembirakan..tidak kira masa dan tempat..;)

    Sis Lily: Makan selagi kita berdaya untuk makan :)

    Sis Ezan: Nak join skali? ayuh, kesini ;)

    Sis Dhiya: Ngappp. skali masuk dalam mulut, kunyah, terus telan. perut pun kenyang. hahaha.

    Sis Peah: Tengkiyu. this is the enjoyable moment and time!!

    ReplyDelete
  8. coemlnya koranggggggg. mata tu mehehe

    ReplyDelete
  9. makan jangan tak makan...pastu diet jangan tak diet...heheeeeeeee

    ReplyDelete
  10. aku pun kuat makan hahahahahaha

    ReplyDelete
  11. memang makan tuh tak dapat dipisahkan dgn perempuan.. ;)

    ReplyDelete
  12. amboi.. sedapnyer tongok dia makan...

    ni mesti ada komisen dari KIMBALL sos.. huhuhu

    ReplyDelete
  13. Makan lah selagi boleh makan lalalala :D

    ReplyDelete
  14. habis la nnti badan lu naik..hihi

    ReplyDelete
  15. I just saw the pics my bro uploaded while they were in Indon. He just had to upload all the food pics & it made me salivate excessively, and now, I'm here reading ur post - made me hungry even more!! Ahha.

    ReplyDelete
  16. hehehe..apik da nampak dah arisha suke makan..ehehhe

    ReplyDelete
  17. happy = makan
    sedey = makan
    stress = makan
    tension = makan
    lapar = makan
    sejuk = makan

    hahah..pendek kata, asek nk mkn je..

    ReplyDelete
  18. Sis EBMCK: Hahaha. mata kami pun turut diperhatikan ya? wow! :)

    Sis Adylia: Of course. makan tetap makan. diet belakang cerita..hahaha.

    Sis Lee-Yan-Naa; If so, kita punya hobi yg sama iaitu gemar makan ;)

    Abu: Ala..pasal tu Arisha dah tau dari awal lagi..kita gang!! hehe.

    Bro Izzuddin: Pabila nafsu makan mencapai tahap maksimum, begitulah jadilah ;)

    Sis Fee: Lumrah seorang perempuan..tidak dapat disangkal lagi kan!! =)

    Bro Ikhram: Seronok tengok? pergi la cari makanan2 yg best untuk dinikmati sekarang!

    Bro Elih Japahar: Okay. keep in mind what you'd say just now!

    ReplyDelete
  19. Kim Heeruul: That wasn't my point. and i don't too care about it..:P

    Sis Aysha: Waa. what's your bro feedback about Indonesia country? Do he loves to stay and keep staying there? update la pasal makanan tradisional Indonesia di blog Sis ;)salam to all your family members!!

    Apik: How can you know about this? menjadi ahli nujum sebentar ya! ckckckc.

    Mizzkechique: Semua kondisi yg kita hadapi bakalan tenang jikalau ada makanan sedap2 di hadapan mata..aummmm! ;)

    Sis Zati: Those aren't too cute :O

    Abah Kalisha: Women love those. shopping and eating ;)

    Yousuf: Anda kah salah seorang lelaki yg gemar makan? :-)

    Sis Merahitujambu: When i was attending Raya Open House last time!!

    ReplyDelete
  20. lelaki pun gemar mkn jga. hohoho!

    ReplyDelete
  21. setuju! ;)

    arisha muka kamu sama bangat dengan kakaknya hehe..

    ReplyDelete
  22. makan sampai kenyang kan dear...

    nyum3...

    ReplyDelete
  23. aku suka makan juga weh
    jom kwn!hahaha

    psst: thx dear sbb doakan kesihatan aku ^^ hugsss!!

    ReplyDelete
  24. Tepat sekali. Yuk mangan bareng.. (betul ke ayat ni?) ;P

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online