#10 Wordless Wednesday: My New Hairstyle.

Wednesday, November 02, 2011




P/S:  Everyone wants to feel the changes in theirselves, no matter good or best, regardless of changes in mental of physical!



You Might Also Like

61 comments

  1. tidak banyak sedikit pun sudah cukup memadai...:)

    ReplyDelete
  2. laaaaa..dah potong rambut...

    arisha lagi comey berambut panjang :P

    ReplyDelete
  3. nice.. tp i rsa lg better klu arisha buat curly pada bawah rambut :)

    ReplyDelete
  4. weeewit. cute la ur new hair style.

    aku ni pun rambut dah panjang. kepala dah berat. pakai tudung lagi la kene basuh hari hari.

    ReplyDelete
  5. wahhhh yeh everyone want to change to the best ;)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih!! :') heee i don't want to make it curly yet cause it doesn't look suit to me. ahaks!
    iya, apa2 perubahan dalam diri harus kita terima seadanya :D

    ReplyDelete
  7. weeewiittt,

    kemsalam dkat tukang gmbr yaa.


    AHHAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  8. hehehe..arisha sentiasa comel..raya haji kat mane?

    ReplyDelete
  9. rambut sempena raya haji ker??

    hehehe

    ReplyDelete
  10. Awww my cute lil sis. Nak cubit cubit pipi tu rasa. This new hairstyle fits perfectly on u.

    ReplyDelete
  11. comey la rombut mcm nih..rambut raya eh..=p

    ReplyDelete
  12. Amazing pics and great blog!
    Following! Follow back? <3

    ReplyDelete
  13. Wow! Great blog and photos! I love it :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum

    salam perkenalan..kenal blog nie dr blog asrul ilham sany

    ReplyDelete
  15. very the comel.. hehe.. suka tgk org kalau ada cheek bone.. sy takde.. senang nak makeup letak blusher kalau ada cheek bone.. nice hair!

    ReplyDelete
  16. Aww you look so cute hun! :)

    Btw Arisha, Ain ada tag Arisha kat sini! Terpulang la kalau nak buat ke tak :)

    ReplyDelete
  17. comel! dengan mata besar pulak. hehe.

    ReplyDelete
  18. aku nak berubah menjadi orang jadi jadian..:P
    *tetiba

    ReplyDelete
  19. perubahan walaupun sedikit akn buat kita rasa 'new' hihi cantik...

    ReplyDelete
  20. uncle nak buat macam ni jugak lah...!

    sesuai tak?

    ReplyDelete
  21. Im loving ur hairstyle really! I like it :-)

    ReplyDelete
  22. new hair isnt it? it is CANTIK! ;)

    ReplyDelete
  23. kamu kelihatan lebih muda dan muda dari umurnya ;)

    cocok deh sama kamu..cute!

    ReplyDelete
  24. yap...the turning point where you start to change adalah sangat penting..dan for me adalah sangat mengujakan..hehehe..

    ReplyDelete
  25. comel la...kelihatan lebih fresh~

    sesekali ubah style...baru bersemangat kan..hihi

    ReplyDelete
  26. eh rmbut kite sme laa..hahahaha~
    pape pon nice dear...(da mcm puji rmbut sndiri pulak kan )

    ReplyDelete
  27. Harap² kita sentiasa berubah ke arah positif.. Biar sedikit, asalkan ada. ;)




    Oh 3 tahun da dekat sana. Mix pulak tu, lumayan cantik.. hehe


    Kawan2 sana ramai yang keren la eh?

    ReplyDelete
  28. HALA3...comelnya fara. :)pipi naik,rambut gaya baru?sblm ni pnjg ckit eh?

    ReplyDelete
  29. Kawaiinya new hairstyle tu! Suka2...

    ReplyDelete
  30. wow! yang penting gembira dan puas hati :)

    ReplyDelete
  31. rambut lengkung2 kat bawah yer...

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online