The awesome photos of Eidul Adha!

Thursday, November 10, 2011

Hi people.


First of all, i want to apologize for long disappeared from blogging world in a few days without writing any story. So people i do hope you don't mind to read my post anymore although this is a very simple post! But it's still full of the Eidul Adha photos! ;)


Let's check my Eidul Adha photos out!


A Collection of Eidul Adha Photos.































P/S: I feel what they feel, i know what they know and for sure i'm very happy to see the people that i love happy as well and we share the joy and happiness together! :'D  Hopefully its not too late to wish you guys once again Happy Eidul Adha!



You Might Also Like

47 comments

  1. salam aidiladha dear..

    meriahnya raya.. hehe.. siap ada kek lg.. =)

    ReplyDelete
  2. salam aidiladha dari aie...^^

    err,tak tengok aktiviti korban?buat sembelihan lembu korban ke?

    ReplyDelete
  3. sume gorgeous..baju arisha sangat lawe ;)

    ReplyDelete
  4. Sis MKC: Thanks sis. tidaklah meriah sangat :'P we just cook together and camwhoring here and there :)

    Aiez: Happy Eidul Adha to you too. this year kami hanya korbankan lembu di Indonesia, not in Malaysia :')

    Sis Sarah: Thanks a lot then :') how about your raya? :)

    Uncle Gedek: Ada, tapi lupa plak nak snap foto. hadoooh :O

    ReplyDelete
  5. Sis Nisa: SYIOOOOKKKKNYA raya kami! :'D ngegehehehe.

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya fara ^_^. comel adik fara pose

    fara, sy nak mntak tlg boleh? vote saya kat link ni kalau sudi. smpai 14 nov 2011 je. huhuu... TQ

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275396459166164&set=a.275394759166334.63684.165933393445805&type=1

    ReplyDelete
  7. Banyaknye menu..ada kek lagi.. :)

    Semuanye cantik2 belaka.. ^_^

    ReplyDelete
  8. u ada mix ker ek
    selalu org Indonesia ramai yang mix khen...sebab tu cantek2 ahaks....cantek baju raya uols ngee

    ReplyDelete
  9. slama aidiladha walaupun dh lepas banyak hari ;)

    ada dengan family is the best ;)

    ReplyDelete
  10. cik adik sayang:) cantik dan manis jer smua anak gadis mama papa:)
    tu posing sakan dekat airport ekk dik?

    ReplyDelete
  11. meriah rayaaaa...hihi..


    beraya dengan gaya rambut baru ye... :)

    ReplyDelete
  12. slamat aidul adha juga buat kamu...
    nampak sedap kek yang ur mom pegang tue...

    ReplyDelete
  13. comel! happening je raya haji arisha ye. hehe. raya kat mana ni??

    ReplyDelete
  14. adik beradik semua muka lebih kurang sama mcm ibu nya jugak kan?

    ReplyDelete
  15. nice pics. another happy eid for you :)

    ReplyDelete
  16. gambar last tu gambar dekat airport kan?

    ReplyDelete
  17. Salam Aidiladha lovely! Everyone looked so beautiful! :)

    ReplyDelete
  18. meriahlah korang sambut :D

    suka sepit yang kat rambut tu. comel je ^_^

    ReplyDelete
  19. happy aidiladha to you & family.

    dear, photos speaks more than words.

    ReplyDelete
  20. Happy Eidul Adha juga.. ;)


    Meriah ya sambutan di sana.. Kami cuma masak² lauk ayam dan daging..

    ReplyDelete
  21. meriah nampaknyaaaa eidul adha di sna :)

    ReplyDelete
  22. Raya Haji tahun ini kami sambut di Malaysia, cuma aktiviti korban lembu di Indonesia..btw, thanks for all the feedbacks :) chill and may you have fun. happy friday to all yeah!

    ReplyDelete
  23. farra arisha yg cantik lagi comel..cantik2 semuanya.....

    suka tgok...comel..
    salam aidiladha untuk farra jugak

    ReplyDelete
  24. perghhh....mama arisha buat sendiri ke kek tu?? pandainyaaa...

    this is a happy family dear.. do send my regard to all of them :)

    ReplyDelete
  25. anda ditag :))
    http://hanisaya.blogspot.com/2011/11/tag-buat-kita-rasa-dihargai-betul-tak.html

    ReplyDelete
  26. epy eidul adha awak :)
    nk daging sikit =p

    ReplyDelete
  27. Salam AidilAdha :)
    gmbar yg ptma aje dah betul la comel sangat ^^

    ReplyDelete
  28. meriahnya raya!
    saya tak buat apa pun...huhuhuu

    ReplyDelete
  29. meriah jer tgk...papa mifz rayo haji hari tuh kojo...huhu

    ReplyDelete
  30. comelnye adik.. mak.. awk jugak^^

    ReplyDelete
  31. banyaknye makanan atas meja..meriah ek

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online