activities

#1 Spontaneous Thursday: Jom kita menari bersama.

Thursday, June 30, 2011
 Berehat sebentar sambil menikmati udara hangat di sekitar kawasan JIS dan hampir 1 jam lagi  'Dancing Class' akan bermula. Harus bersiap sedia dengan apa yang akan dipelajari nanti. Bagaimana pula dengan aktivitas kalian hari ini?


me

#1 Wordless Wednesday: Hidangan Spesial Buat Kamu.

Wednesday, June 29, 2011



























P/S:  Last time i was having  mini gathering special for my birthday with my friends in Jakarta and on that time i'd ate spaghetti too and i was damn happy cause everybody was celebrating my great days. Thanks lots and MMMUUUAAAAHHHH to you guys! :)


blog

Giveaway | "love to look gorjes"

Monday, June 27, 2011
Assalamualaikum teman-teman. Kali ini Arisha mau lakukan something yang agak different along i'm blogging and it is about GA. Everybody who are being called 'bloggers' will know the meaning of GA! So, no more explanations to you guys!









SYARAT -SYARAT PENYERTAAN:


  1. Buat 1 entri dengan tajuk: Giveaway | "love to look gorjes" - (DONE)
  2. Letak banner di atas dalam entri dan sidebar link giveaway ini - (DONE)
  3. Dalam entri itu sila teka apa hadiah yang akan diberi 3 penganjur ini ( For me, those GIVEAWAY that will be gave related to the girls interests and i bet it includes with make-up set like lipstick, eye shadow or perfume) - (DONE)
  4. Dalam entri itu, wajib letakkan 3 link ini yang mana merupakan penganjur bagi Giveaway | "love to look gorjes" 



5.   Jikalau sudah publish, sila tinggalakan link di ruangan komen dalam entri ini. - (DONE)



P/S: Fuhh kanan, fuhh kiri, mudah-mudahan i'll be choosen to win GA from 3 admins above..I'm just trying my luck, who knows i'm a lucky person to win GA! ckckck.


historical places

Ayo ronda-ronda Kota Indonesia Raya...

Sunday, June 26, 2011
Hi to all my loyal readers. Arisha dah duduk Jakarta hampir beberapa tahun. Pelbagai perihal, rintangan dan halangan telah kulalui. Orang klo datang Jakarta ini biasanya nak shopping and jalan-jalan. And what i've to tell is klo kalian rasa shopping di Jakarta ini murah sebelumnya and actually sebelum ini lagi murah tau. Disebabkan Jakarta adalah kotaraya yang famous dan besar serta ramai bilangan penduduk, maka semua aset@barangan yang menjadi hak provinsi Jakarta pun punya chance untuk naikkan harga tersebut. For people yang datang ke sini untuk jalan-jalan, kalian pasti terasa sangat seronok kerna banyak tempat menarik kat sini, bukan local sahaja, malah foreigner tourists pun ramai berkunjung kesini. Klo mahu tahu yang selanjutnya, scroll down and you'll know what i'm gonna to tell you! Anybody who'd been here and always been here pasti mereka percaya apa yang Arisha cuba cakapkan ini. Kalian percaya??? 


Taman rekreasi, museum, pusat perbelanjaan megah, gemerlap hiburan malam yang tak pernah tidur membuat kota pariwisata yang penuh pesona. 



Dengan ratusan hotel dan losmen serta ribuan restodan warung makan, transportasi yang menjangkau seluruh sudut kota yang slalu siaga selama 24 jam sehari, Anda tidak perlu cemas, khuwatir, akan kenyamanan selama tinggal di Jakarta. This is a first promotion by me. I'll tell you more... 



Rimba beton gedung pencakar langit, silang susun jalan layang serta hiruk-piruk , lalu-lalang kenderaan yang tak menyisakan jarak, dipadu dengan beragam pesona obyek wisata dan rekreasi memeberi anda kenangan terindah yang tak akan terlupakan.



The list of places that you should go when you down at Jakarta:



#1 Cilandak Town Square (CITOS)

Beginilah rupanya pintu masuk utama CITOS.



Tempat ini dinamakan surga belanja. Masyarakat dari peringkat bawahan hingga ke atasan boleh mengunjungi  pusat belanja ini. Plaza mewah dan megah ini terus tumbuh di seputar Cilandak, Jakarta Selatan (JAKSEL). Dan interiornya tampak sangat bagus dan kreatif and the view is very nice to be looked by any visitors@tourists. Macam-macam ada, you guys patut terjah kesini ok! The things that are sold pun agak branded and berjenama, that's why the prices are quite reasonable and expensive. And klo ada sales pasti lebih murah dari hari biasanya. Kadang-kadang Arisha rembat apa je yang berkenan di hati.Tak lupa juga buat semua penggemar makanan, terdapat pelbagai jenis makanan yang yummyyy yummyyy, seperti Japanese, Chinese, Korea, Asia, Indonesian dishes and many others. Memang sedap laah, you all pun pasti meleleh air liur tengok Arisha makan. Ye dak? Dan yang paling menjengkelkan adalah keadaan dalam plaza ini akan serta-merta crowded when the  holiday's coming. Sungguh dasyat, CITOS bagaikan padang yang luas dan dan berisiknya persis sama burung berkicauan di atas awan...



#2 Monumen Nasional (MONAS)

MONAS yang senantiasa gah di mata rakyat INDONESIA.



Berada di jantung kota, tugu raksasa setinggi 137 meter ini dirasmikan pada tanggal 12 Juli 1975 atau hampir 14 tahun sejak pemancangan tiang pertama pembangunannya tahun 1961. See, tingginya MONAS ini. Ramai pengunjung yang datang kesini, tamabahan pula pada waktu petang. Tempatnya luas, nyaman dan sangat strategik . Sometimes i go jogging here cause i feel so peace when i was being here. And yang bestnya, alih-alih dok jumpa dengan anak mat salleh yang putih gebu and shooo shweettt! Selalu jugak Arisha bergambar dengan mereka. Ambil kesempatan laah ni -.-



#3 TAMAN IMPIAN ANCOL

ANCOL menarik minat pelancong dari dalam negara mahupun luar negara. The place is super bombastic, fantastic and bravooo!!!



Almost 2, 3 times i'd been visitng here. Taman rekreasi pantai di Jakarta yang paling lengkap dan suits either adults or kids. Terdapat aneka rekreasi pantai seperti perahu layar, sepeda air, renang dna juga panggung hiburan.  Kalian harus berkunjung kesini otherwise you'll say really WOOOWWW then. Klo di Malaysia ianya persis Gambang Water Park, Sunway Lagoon but this is more bigger than those i listed. 



Gelanggang Samudera: Memeberi hiburan segar dengan atraksi antara lain: pentas lumba-lumba dan singa laut, kolam duyung serta anekaakuarium air tawar dan air laut. Terdapat Sinema 4-Dimensi yang menampilkan film 3-Dimensi.



Pasar Seni: Merupakan tempat yang sangat nyaman untuk mencari cenderamata dan karya seni lainnya dari para seniman Nusantara! 



Sea World: Ianya menyajikan suasana alam bawah laut. Hmm, aneka jenis satwa laut terpampang dalam akuarium-akuarium besar. Terowongan kaca seolah membawa saya dan kalian berada di dasar samudera. Sungguh unik, sungguh fantastik!!!



Ice World: Membawa saya dan kalian menikmati panorama dari 7 keajaiban dunia seperti Taj Mahal, Tembok Cina, dan Menara Eiffel dalam bentuk pahatan es dibalut cahaya warna-warni dengan suhu minus 10 Celcius.



Atraksi dan petualangan yang ditampilkan meliputi Panggung Boneka, Komidi Putar, Riam Luncur, Kereta Layang, Kincir Raksasa, Gajah terbang, Meteor Attack. Itu adalah petualangan yang popular di sini..Fuhh, best woo main-main kat sini. Rasa macam stay di alam fairy tales pun adoo..:))



#4 Taman Margasatwa Ragunan

'Selamat Berkunjung Ke Taman Ragunan' 



Anda tahu apa itu ragunan? Ragunan itu Zoo yang didalamnya terdapat koleksi gorila, orang utan serta aneka primata lainnya. Setiap orang klo berkunjung ke zoo pasti terpegun melihat bermacam-macam spesies haiwan and pasti berkata 'Eh, eh tengok tu', Betul tak. Ragunan dekat kawasan Jakarta Selatan memang besar dan luas, tak larat Arisha berjalan dari satu tempat ke satu tempat...Nah, ambik kauuu gambar gajah yang endutttt tuh! :) Selamat berhibur ke Ragunan teman-teman!



Dan ada satu tempat lagi yang pasti bisa dikunjungi oleh semua masayrakat iaitu: 



#5 Taman Mini Indonesia Indah (TMII)


Taman Mini Indonesia indah menampilkan berbagai aspek keragaman seni, budaya serta adat isitiadat masayrakat Nusantara yang digambarkan lewat keberadaan anjungan daerah dari sebagian 33 provinsi yang terdapat di Indonesia. TMII juga memiliki sarana  rekreasi, aneka museum dan taman flora-fauna. Keterangan ini cukup details dan anda boleh merasakan niikmat berada dalam kawasan ini! :))



If you want to know details about this, please googling yourselves okayyy! Dan klo mau liat gambar-gambar keberadaan Arisha sewaktu mengunjungi tempat-tempat ini, anda boleh melihat koleksi album saya di dalam laman sosial Facebook.



P/S:  So people, apa tunggu lagi, jom kita menghabiskan masa dengan mengunjungi tempat yang tersenarai di atas. Tak rugi berkunjung kesini  malah ianya snagat berbaloi kerana dapat melihat lestari alam, seni dan budaya di samping mendapat pengetahuan am dan berjalan keliling kota. Ya teman-teman, tempat ini pasti memenuhi citarasa kalian. Dan jikalau sesiapa yang ingin pergi bercuti ke dalam provinsi Jakarta jangan lupa untuk memberi kabar, mana tahu Arisha boleh menjadi travel guide pelbagai perihal kalian. Eh, aku ada kriteria jadi TG ke? Kononnya.



Delight in exploring the wonders of Jakarta and enjoy the adventrues that unfold here! 



me

Could it be WORDLESS SATURDAY? :)

Saturday, June 25, 2011































P/SIt's all about food, anybody who're food lover too, you should treat me because i'm so hungry of those food, STEAMBOAT and KEK LAPIS SAGHAWAK. Gulppp, enaknya! Rasanya nak chow cepat-cpeat dari sini untuk cari makanan yang tersenrai kat atas tuhhhhhhh :)) 

BARBIE DOLL

Gegurls and Barbie Doll are very familiar..

Friday, June 24, 2011
Aloha people. Please read my title post carefully. Surely there was something lingered on your mind, gegurls! Barbie doll. When i said barbie doll, i remembered when i was child, my parents always bought those dolls to me whenever i asked them to buy to me and everytime i collect those one by one and keep it neatly in my bedroom. I guess every children must be very happy if they got barbie dolls and almost everyday they'll play those barbie dolls . And so with me and you, gegurls!



Gonna ask you a little, simple question. What's the specials about BARBIE DOLLS? One of the reason i bet because it's colourful and attractive to any children. Second, maybe that's one of the most popular toys and has become a phenomenon in the world.Perhaps, perhaps, perhaps. And the third must be common of every children. Fourth, because of children desires for the dolls. And what's more ??? Thinking and keep thinking. Arisha pun masih tertanya-tanya apakah keistimewaaan patung barbie yang mempunyai mata, telinga, mulut, hidung, kaki and so on lah...It's just look alike human tetapi apanya yang beda ya???



Once i recalled back, i often played barbie doll with my pretty sister, Fifiey and sometimes we always fighting only to get barbie doll, but when we was getting bigger, no more fighting, but we're more closing. So sweet we're.. And so with my little funny sweety sister, she loves to play barbie doll and until now she still play and play when the leisure time and holidays coming! Mungkin sifat keperempuanan sudah terkubur dalam setiap jiwa naluri seorang perempuan kan, and no wonder if gegurls love to see and play barbie doll when they were in child moment!




Indeed, the dolls was liked many children, not even kids, but adults we love to see and play along their kids, daughters or little sisters! Normally, gegurls and kids will love to play something interesting foward to their minds!




























Haaa, lihat. Seorang gadis remaja yang berumur 15 tahun, sudah akil baligh pun masih mencintai akan 'BARBIE DOLL' .  Adakah tuan empunya badan merasakan dirinya masih di alam kanak-kanak yang baru pramatang. Mungkin? Siapa tahu.



P/S: Bercakap tentang 'BARBIE DOLL', apakah reaksi serta pendapat anda tentang kemunculan 'BARBIE DOLL' pada zaman metropolitan ini? Adakah ia masih diperlukan dan bermanfaat pada setiap kanak-kanak? 



activities

My stories, not your stories. Happy Reading!

Tuesday, June 21, 2011

Look, kanak-kanak riang di atas ini pun bisa mengekspresikan perasaan melalui wajahnya apatah lagi saya yang lebih matang pemikiran dari dirinya. You guys boleh?



Hi people and peeps. For a long time i didn't write a long writting lately, no mood for writting but my mood to blogwalking was very good. Surely you are weird with my statement, but it's real. And now i was received an award from a Malaysian Blogger, Bro Abu as a great blogwalker. Anyway, it's not late to wish many thanks to you bro for listing my name too in your post! See, and now i admit i was addicted to blog and i thought i'm  going to make some renovations on my blog soon if i'm not busy with my tasks. Well guys, you should waiting for my new blog coming! First of all, are you all fine? And how's your daily life? And what's the popular news is going on right now? Tell me, share with me people! If not, i'll not befriend with you. Now, i don't have any ideas for writting, so friends please help me to get the me any ideas? OMG, i lost my idea. WTH with me? I could smile and cheer alone in front of my lappy, look alike a crazyyy girl. Hmm, what happened to me actually! Please, the stress come again and again and i should refreshing all the time. Please, calm me. But i feel so glad because i got my beloved family, relatives and my besties to sharing something about me.



My activities was surely great at this weekend and i could more focus on my study. FYI, i'd been join dancing and musical class and i'm pretty happy because those are my interests that i should learned to gain beneficial knowledges. Yebedallllll bedooooooo! Anything about mine, i'll share those stories on my blog, Okay, fine, set, deal!



What about my health? I was feel very good lately and no more coughing, flu and fever. Usually those disease will come if i feel so tired and don't get enough rest. If i was sick, all things will become more difficult to be settled. So, i got a very nice health and i use all my power and energy to do something and all work will be fully finished faster than before. And my wishes to you people, keep maintain and take care of your health! PEACE!



Food, what's the new recipes nowadays? I found a blog and it was about food and you guys should visit her website if you wanna know her tasty recipes by her and thumbs up to her recipes. *Bikin ngilerr aja deh, ckckck. Like i said before, sharing is caring is loving. So any recipes i could learned from any proffesional chef? Or it can be any bloggers be a volunteer  to cook my fav food cause i'm super duper food lover. *Ini cewek suka amat mikirin perihal makanan, pantesan endutttt. Now, i always crave malay cuisine like nasi kerabu, nasi lemak, nasi minyak, laksa penang and so much more food. Aduh, saya kempunan. Almost everytime i eat nasi padang, nasi ayam penyet, bakso & bakmi and the famous indon cuisine...Sometimes i want to change my appetite, makan masakan barat ke, masakan jepang ke, masakan arab ke. It could be so much mesmerizing! May i???



Now, i'd create my twitter account and anybody who gonna follow me, just CLICK HERE and press FOLLOW button on my twitter profile. Look. the simple way to follow me. Is this a promoting? No i bet. I'm just gonna add my contacts in virtual world. This is what we called friendship. I know i'm a late person to create twitter account but at least i could do the same as the people does. Am i right! So, let's tweet with me together :) Ayo-ayo gabungan sama Arisha di laman TWITTER! And you could follow me on FORMSPRING too, RTP FARRA ARISHA ON FORMSPRING. One more thing, big thanks to any bloggers who'd adding me on Facebook and i do hoping we could close up our friendship all the time. Friendship will be so sweet if we're befriends with the ANGELS, but nor with the BEASTS!



Ok, that's all i could sharing with you. Any infos, any news i told you more and more after this. No worries, be happy and keep on blogging! :)

family

I am happy you are my dad...

Sunday, June 19, 2011


I feel safe when you are with me
You show me fun things to do
You make my life much better
The best father I know is you.
I’m happy you’re my Dad
And so I want to say
I love you, Dad, and wish you
A Happy Father’s Day!


-JOANNA FUCHS-


P/S: I bet everybody will know the poems wasn't created by myself, but at least the wishes is sincerely from the deepest of my heart. And last but not least, i wish you A VERY HAPPY FATHER"S DAY to you Abah!!! Big hugs and kisses to you! MMUUUAAHHHHH :*

family

Feel The Peace...

Thursday, June 16, 2011























The pictures were describe about what i felt right now.










birthday

The Precious Moment of Princess Anis Birthday Celebration!

Monday, June 13, 2011

The Coolest Among The Cool Photos Around Princess Anis B-day Party. 

























































































































































































































P/S: We felt really enjoy, we got the true happiness among the siblings, the sisters and brothers. Thanks so much guys for making my days so well, so fine, so great and so good! You're the best sisters and brothers! And Happy Birthday again to my beloved sister, Princess Anis!



birthday

Happy, Happy Belated B-Day to My Lovely Pretty Sister Ever!!! :) I LOVE YOU.

Monday, June 06, 2011
*Even though i feel drowsy, but i still gonna write it tonight. Let's scroll down if you wanna read my story for this time. 


L

O

v

e



Raja Tengku Putri Anis is getting 25 years old on 8th June soon. May God bless her all the time.


Tadaaaa, who's a young lady in the photo above? Do you know? And of course i know. Well, she's my sister who's going to celebrate her 25th belated birthday on 8th June 2011. 




Because of that, i feel so excited to celebrate with our family together so that we can make the party become so delightful with the appearance of  family members, relatives and friends!




And FYI, she's my elder sister that i love most other than Fifiey and Abby. That's all i want you guys to know.




Other than that, she's my best friend, my live, my happiness, my lover, my sister, and my sweet honeyyy :)




And i was lucky to have a kind sister like her. SYUKUR.




When i was child she was always hold me, kissed my cheek, hug me, touched me, played with me. Aawwww, so sweet :)) I could remember that untill now. We was close each other, we was getting bigger together. I bet that was the sweetest moment i'd.




We do something together, we discuss something together, we going holiday together. But sometimes we've to be far away each other because of some matters, i'm studying there, she's busy doing social activities, but the relationship between us is not going so dull! 




But what can we do, we just have to follow the flow of life. It's our fate.




I'm so grateful because we were going to be siblings in a reality world, so that i got a friend for sesi curhatan




And i wish her best of luck in everything she do, may she success in her career and always live in a happy live and i'm your sister praying for the best till the end of your life! That the promiseeee! May this birthday live in your memory forever! Big hugs and sweet kisses. MMMMMUUUUAAAAAHHHHHH :*



P/S: I Love You, Sister :)



me

MOOD.

Saturday, June 04, 2011

MOOD: Speechless, happy, sad, laughing merrily.

P/S: Guys, wishing me all the best in whatever i do, in whatever career i embark on. :)

Till then, Bye-bye. 


moral values

What is truly HAPPINESS?

Thursday, June 02, 2011


And what's your opinions? Seeing, understanding & answering :)



Blog Stats

website counter

Online