blog

#3 Spontaneous Thursday: Criticism.

Thursday, September 29, 2011
Hey people, do give any criticism regarding my blog. Thank you!


sensation

#6 Wordless Wednesday: 3 things.

Wednesday, September 28, 2011




























P/S: These three precious things must be kept so well by the owner.



CURRENT ISSUE

Love and Marriage.

Monday, September 26, 2011
Hi girls and boys.

Hmm, lately, ramai pasangan artis mahupun rakyat biasa yang sudah mendirikan rumahtangga including artis-artis top pop seperti Memey Suhaiza dan Norman Hakim, Eira Syazira dan Ezad and so many more well known artists. Tidak perlu Arisha mentioned one by one (excluding me). :/
Why they get married?


Semua itu adalah fitrah manusia, lumrah alam. Wanita diciptakan untuk lelaki and so with the men diciptakan untuk wanita. Itu kata orang-orang sekeliling yang pernah Arisha dengar. Komentar kalian pula bagaimana? This thing (perkahwinan) will make everybody around you say. Hey, congratulations, dear'. (this will be happening only to the person who get married).


Takdir penentu segalanya. Jodoh sudah sampai dan sudah tibanya masa untuk berkahwin, hidup sebumbung.


Because of love, they get married. 'They' refers to anyone yang bakal berkahwin ataupun yang sudah berkahwin.


Because of lonely to stay alone, they get married. Takut hidup keseorangan, katanya.


Most of the people said marriage is lovely, but then if they can't achieve happiness with their marriage, they wouldn't say that. 



Kerna apa mereka tidak bahagia? Mungkin salah pilih jodoh. Mungkin?The good man chooses perempuan matre dan bersifat materialistik and the bad woman chooses the rich man.


Hidup perkahwinan macam dalam sinetron pula. Kahwin, cerai, hidup berantakan, kahwin dan seterusnya tidak wujud happy ending.


Ya Allah, jauhkanlah perkara sebegitu terjadi kepada orang di sekeliling kita.


But then, Arisha dapat rasakan sweet young couple dibawah boleh hidup bahagia sentiasa bersama her sweetheart.





Teteh Ella Bella got married on 4th September 2011. She's one of my relative who stays in Bandung, Indonesia and now she studies in UNISBA (Universitas Bandung). Aduh, cantik banget ya kamu, Teh Bell. Unluckily, i can't attend her wedding on that day because i got something else to do. So sorry, sayang :O Tapi ntar diundang ya pada Pesta Pernikahan/Resepsi. Hiks..Hiks..





Marriage isn't easy as easy as ABC.
Marriage needs sacrifice.
I wish both of you still cool and chill in whatever happens in your life.


P/S: Whatever it is, i wish to those sweet young or old parents/couples, mudah-mudahan kalian tabah menghadapi segala ujian, halangan, rintangan serta aral melintang yang sudah ataupun bakal berlaku. Dunia sekarang penuh pancaroba. Take care darlings sekalian.



blog

Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!

Saturday, September 24, 2011
Hi readers.




Ni haa, lagi-lagi ada kontes yang ingin Arisha join. Hehe. I'm sure all of you guys will be interested to join any contest organized by blogger. Don't you? Sudah terang lagi bersuluh siapakah penganjur kontes itu dan apakah kontes yang bakalan dianjurkan. It's very simple contest but for me it's interesting too. Let's we check out the Terms & Conditions of Participation and How To Join The Contest (Guide).








Terms & Conditions of Participation


(1) Follow Eazy Izzuddin's Blog.

(2) 'LIKE' Facebook Page of Eazy Izzuddin Blog's.

(3) Pemarkahan dan pemilihan pemenang berdasarkan 100% pihak JURI. Jadi hendaklah membuat ENTRI dan GAMBAR yang menarik, kreatif dan kemas.

(4) Tiada had umur.

(5) Tarikh tutup kontes pada 20 Oktober 2011.

(6) Tiada sebarang bantahan selepas pemenang diumumkan (akan diberitahu)


How To Join The Contest (Guide)



(1) Post entri bertajuk 'Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin.

(2) Letakkan banner Contest Blog Eazy Izzuddin & link kan semula ke entri ini.

(3) Letakkan GAMBAR anda yang paling MENARIK dan SOPAN supaya penganjur boleh mengenali kalian.

(4) Buat satu entri menarik 'ABOUT' Blog Eazy Izzuddin or anda tidak boleh lupa tentang Blog Eazy Izzuddin, ia boleh di publish dengan cara: 


• Penulisan pada entri.
• Gambar
• Video
• Use your creativity to write this, as long as it will be interesting to read.


(5) Sila tag kepada blogger-blogger lain.

(6) After you'd done your entry, hantar permalink (URL)  ke ruangan komen.







Below are the prizes:

















Main Prize:
1x Sebuah iPOd Shuffle


First Prize:
2 LOVELY SLEEVELESS DRESS & 3 SHAWL / T-shirt for Men + Topup


Second Prize:
1 LOVELY SLEEVELESS DRESS & 2 SHAWLS / T-shirt for Men + Topup


Third Prize:
3 SHAWLS/ T-shirt for Men + Topup


10x Consolation Prize


All the prizes are supported by: 

NurAizuddin- Advisor




Kerjaan gampang sih! Ikuti serta patuhi sahaja syarat-syarat serta cara-cara penyertaannya, who know you will be the luckiest one to be one of the winner.  The prizes are so stunning woo! Let's we join the contest together dan ayuh kita bersaing secara sihat. Alright then! ;)











He's the organizer of the contest.
A handsome specky guy.






Eazy Izzuddin, a blog about photography, myself, friends, and family. I'm a big fan the yellow color and IT gadgets such as iPod, iPad, DSLR Nikon. I love my Yellow Suzuki Swift Sport!




Well, kalian pasti mengenali tuan empunya badan bagi superb tagline ini. He's Eazy Izzuddin. A 22 years old blogger who was born on 08 October 1989, who's taking Bachelor of Finance (hons) at University Selangor, UNiSEL. Wait awhile. This is mean you're at the same age of my brother's? What a great coincidence :) He's loving and caring. His jobs are as a student, part-time blogger and the most awesome job of him is cool freelance photographer! (i only copy and paste those informations on the right-sidebar of his blog and some of those are taken through the official page of his blogspot) . But i knew what is told by him is so true :)



Why i say so? Btw, i do ask you first, can't you notice any interesting things did by him? I do say indeed. At the first time i entered to his blog, i said 'Wow, cantiknya blog ini, headernya pun menarik tertarik, and there are lots of lovely pictures are taken by him'. See, that was my good first impression to himself and his blog. Pujian ikhlas sih! Every time i do blogwalk to a few blogs, i didn't miss to read and give comment on the blog posts of him. Why, why i should give comment on his blog post? Ada manfaat ke? Of course bebeh! I got so many beneficial things whenever i enter to his blog, besides i can stalk something that was so interesting and interested by everybody. Wanna know what are the things i'm eagerly to stalk on his blog? Sudah pastinya gambar model-model cantik dan kacak a.k.a bloggers! (ewah-ewah, kau kantoi, Arisha)!




FYI, he's yellow colour lover. Wow, you're superb. Pencinta setia warna kuning Diraja ya? Everything around him must be in yellow. Apa-apapun. Keretanya, Swift Sport  pun berwarna kuning. How can i know these things? (saya boleh tahu akan ceritanya hanya melalui laman sosial yang kian berleluasa di alam maya iaitu Blogspot, via http://www.eazyizzuddin.com). But fortunately, your skin don't turn to yellow colour. Hehe (sekadar gurauan, gurauan. jangan tersentap yok). How i wish i could meet you and give you a yellow present :') Surely, you'll like it ;)






What can i say is, his blog's contents are all about his personal life, family/relatives, friends, photography, hobby and interest! Apa yang menarik adalah semua postingan beliau. What he thinks and writes, maybe it's obviously from his mind. He gets very nice and neat writing plus he gets great thinking! What's written by him semuanya berunsurkan pengetahuan am, informasi dunia serta perkembangan teknologi as he himself loves to own IT gadgets like he mentioned to us before).





So, mengapa kalian masih termenung? Duduk di sofa sambil memikirkan masa hadapan? Oh no, it's to early to think about the future. Better you use your leisure times to join this interesting contest than over day-dreaming or you will get nothing :O





I would tag these 2 bloggers, a girl and a boy.
Sis Adylia Qarissa





Hi, saya Farra Arisha. Selamat berkenalan.

OWOWOWOWO, Si Gadis berbaju kuning ataupun dikenali sebagai salah seorang participant kontes ini. 




P/S: This is the third time i join the contest.



me

#2 Spontaneous Thursday: Usia.

Thursday, September 22, 2011
Guess. How old i am. :)


dialog

Focus.

Tuesday, September 20, 2011
Hi readers. 


Apakah kalian fikir kefokusan adalah suatu keperluan pabila membaca buku or whatever thing we can read and see? Ataupun ianya sekdar kemahuan setiap insan?


Well, different people get different opinion and thinking. Who knows, yours might be accepted compared to mine. Jikalau kalian bilang ya, it means we got same thinking. 


Someone please tell me, which people who do any things without be focused? Everybody does  the works with focusing all the time. Kerjaan gampang sih. Orang kaya-raya, ahli-ahli bangsawan, cendekiawan pun fokus sentiasa, and that's why mereka gampang memperoleh kejayaan dan kecemerlangan dalam hidup. Kerjaan gampang sih!


And the most importantly, kefokusan disamping membaca or melihat something yang spesial dan unik boleh mendatangkan perasaan happy awhile and 'Oooh really? Now, i know! Tak sia-sia aku baca buku nih' Betul ke happy? Happy kerna kita boleh tahu something yang beneficial! I thought so...



Foto diatas adalah bukti yang bisa menggambarkan i'm happy right now, sayang. Perasaan happy plus kefokusan mengiringi diri. Must be remembered, kalau terlalu fokus bakalan melalaikan fikiran kita juga  :O How can we avoid this matter happen to us?


Oh God, unfortunately, segelintir manusia aren't same with Arisha. Ketika membaca, mulut potpetpotpet kerna membaca, tapi hati dan perasaan tidak seperti yang dikehendakkan, bukan dengan kerelaan hati. It's not so good, bebeh. Ubah perangai, sikap, dan hati.


Most of the people around are very fussy. Memilih serta rewel akan tempat dan persekitaran. For an example, 'Ih, the place isn't my taste, chow lah beb'. Come on bebeh, kita boleh membaca dan melihat something yang gah di mata dunia di mana-mana sahaja. Jangan jadi choosy sangat, people. Please. 


And this is a real story. Arisha sering mendengar conversation between Indonesian people talk about this matter. For an example, 'Nggak betah aq disini, udahlah panas, jauh dari tempat parkir pula', 'Koq jauh banget sih tempatnya toh. Ah, kmu lihat sendiri kan, rugi ajah bensin mobil q gara-gara kita kesini!! Macet pula!! Sebel deh..Yok kita cari tempat lain say'. Inikah faktor mereka tidak boleh fokus? Atau mereka memerlukan tempat sebegini baru boleh fokus selamanya?


They give those annoying compliments, yang boleh membuatkan orang sekeliling merasakan 'What the hell with you guys, mengomel terus-terusan, bosen tau'.


Sekali lagi, apa yang penting? 


Kefokusan serta kerelaan hati dalam membuat sesuatu perkara. Keep focusing at your reading and seeing. Keep focusing at doing all matters willingly. Jangan rasa terpaksa dan memaksa diri melakukan sesuatu yang bermanfaat.


Fokus pada satu perkara sahaja.


Tunjukkan power kefokusan all the time if we wanna be admired by everybody. Iya?


P/S: Don't you get it? Fokus, fokus, fokus, fokus, fokus. Boleh ke kalian terus fokus?Jangan pula jadi pening lalat di kemudian harinya :O



family

4 Sisters Who Love Each Other & Be Loved by Each Other :')

Saturday, September 17, 2011
Hi pretty girls and handsome boys.





Sisters. Everybody have their own sisters and so with me. I got four sisters including me myself. I'm so proud to have all of them in this lovely world. All i can say is they're super kind. Kakak adik pastilah seia sekata sehati sejiwa dalam membuat setiap perkara. And we're so close each other :') Kami boleh dikatakan kakak adik pelbagai fungsi. Nothing special to be shared, only the our photos bring thousand millions memories that will be kept forever and ever in our minds! Hopefully, kalian boleh berkata 'WOW' akan keakraban kami :) Pastikan boleh iya?



















P/S: Seperti kata pepatah, 'Air Dicincang Tidak Akan Putus'. Selagi kami masih bernyawa, selagi itulah hubungaan keakraban akan kekal hingga hujung nyawa. Although i'm not a good predictor of the future life, i know what i'm doing, what i'm saying and what i'm predicting! :D



blogger

Doodle's Phenomenon and Free Doodle from Cik Ninie.

Thursday, September 15, 2011
 Hi beautiful-handsome bloggers.




Orang berbudi kita berbahasa,
Orang memberi kita merasa. adakah pepatah ini sesuai  diguna dalam entri perihal doodle? 
maybe yes, maybe not. perhaps :)




As we know, fenomena doodle kian menjadi-jadi di alam siber ini. And i thought too much doodle's maker exist in this world. Apa yang ingin Arisha kongsikan adalah berkaitan DOODLE. Yes, DOODLE. What's doodle? 





This is what we called DOODLE.





Last time, i asked Cik Ninie  to make a doodle of me myself and at last this is the red-lovely-girl doodle made by her. Betapa susah senangnya untuk membuat doodle ini. Intelligence and patience needed to make a doodle. Isn't? If those two things didn't appear, it will not be a perfect doodle. Isn't?








The full image of doodle. Is it pretty-nice doodle? Isn't it? 




P/S: Thank you very much to Cik Ninie. You're such a good-creative girl. What i want, you make it for me. When i say thank you, what you've to say, you've to say! :') 



dialog

#5 Wordless Wednesday: Expression of Feelings.

Wednesday, September 14, 2011


























P/S: Expression of feelings should be from the deepest of heart and expressed in various styles.





dish

Happy 26th Wedding Anniversary of Mama & Abah's and Eid-Ul-Fitr Open House on the 3rd Syawal.

Monday, September 12, 2011
Hi para jelitawan-para kacak bloggers!





Once again, i'm writing about Hari Raya iaitu pasal Hari Raya ke-3. Last 3 Syawal, kami sekeluarga made an open house event and all the guests who was staying around Kelantan was invited to come to our house. Bermulalah sesi berkenal-kenalan, bermesra-mesraan dan tidak lengkap suasana Hari Raya jikalau tidak menikmati hidangan raya :)                                                                                                                          





3 Syawal was be a very meaningful day cause it was the same day of Mama and Abah's 26th Wedding Anniversary. Alangkah gembira kami semua apabila mendapat kabar bagus itu. And i noticed we're a one big family who live happily ever after! Congratulations to Mama and Abah! Your handsome sons and beautiful daughters love you forever and ever :) May both of you get truly happiness and sentiasa memperoleh rezki berlimpah-ruah :) InsyaAllah. Amin. Hugable hug and lovely kisses to you, Mama and Abah! MMMMUUUAAAHHHH :*





Tuan, Puan, Dato, Datin, Tan Sri, Puan Sri, Abang-abang, Kakak-kakak, dan Adik-adik sekalian dijemput dan dipersilakan hadir ke Majlis Rumah Terbuka kami. Our outfits sangat merah membara yoooouuu! Hehehe.




The delicious and marvellous dishes. 




Our main dishes were Laksa Penang, Mee Goreng Udang + + +, Roti Jala berkuahkan Gulai Daging, Karipap-karipap Mulus, Sweet Cakes, Cookies, Colourful Kek Lapis Pudding and many more pencuci mulut! 





Semangat gila Arisha makan Laksa Penang bikinan Mama. Sememangnya, Laksa inilah yang paling sedap di dunia (ewah-ewah! memberi pujian tertinggi kepada mama tersayang tidak mengapa bukan)? Enough. Hanya hari kelmarin sahaja makanan enak bisa menggoda Arisha.






Pelayan tetamu VVIP or non VVIP is the sweetest couple ever iaitu Mama dan Abah ;) 



































Sesudah makan, sesi berfoto tanda kenang-kenangan pun berlangsung. 1, 2, 3, ready to be captured the gorgeous Aunties and! Tidak rugi sama sekali para Aunties and Uncles datang ke rumah kami kerna kalian pulang dengan kondisi kenyang makan senang hati perut berkeroncong riang! 















Oh iya, memperkenalkan, ini adalah keluarga kecil Princess Nur. Mereka juga turut hadir memeriahkan hari bermakna itu. And finally, i can snap a photo with herself and her family! Seronok rasanya bila dapat berjumpa dan berbual-bual dengan sweet-friendly-blogger like her. Thanks again Kak Nur! So much more loves to you <3





Cutie-curly-girl with Sri Ratu Saadong VII a.k.a my sister. Comel sangat anak kecil ini. Pipinya udah embemmm and i couldn't stop saying hello to her 'Hello, adik pipi embemmm'. 









They're awesome sisters. Gadis-gadis di atas merupakan orang kuat dalam menyiapkan seluruh persiapan pada Majlis Rumah Terbuka kali ini. That's why i called them, AWESOME! Dengan tulang empat kerat masing-masing, semuanya saling bantu-membantu. Thank you the sisters ;)





The handsome, Abang Eedy and Mama!









She's a caring and loving mommy. I love her so much and i'm be loved by her so much :')








P/S:  The open house event ended on 11.00 p.m and it was going very well well. There were no more dishes left. Amazing and mesmerizing! Rugilah Apik Pehe tidak sempat hadir ;) Once again, me and family gonna wish THANKS to all people who came to our house last time. We're really appreciate and you're be appreciated, people! 



Eid-Ul-Fitr

Others Sneak Peek on The 2nd Syawal.

Friday, September 09, 2011
Hi cantik-kacak bloggers!
              




Anyways, pada kali ini, Arisha masih mahu menceritakan ceritera raya iaitu  Hari Raya ke-2 bersamaan 2 Syawal 1432H. Apa yang menarik disini adalah Arisha memilih untuk mengenakan gaun labuh colour purple. Tidak seperti teenagers and adults di luar sana, di Hari Raya ke-2 mereka selalunya memakai baju kebaya, baju kurung moden and so on related to pakaian masyarakat Melayu ketika menyambuat Hari Raya Aidilfitri. I'm a bit different with my behavior ;) Arisha merasakan tidak rimas memakai outfit sebegini. And i don't have to cover here and there. Nak bergerak kehulu kehilir pun mudah dan pantas. I'm totally comfortable wearing this outfit!














































 Our first destination was Pantai Irama, Bachok, Kelantan which is located near to Kota Bharu city. The journey took only 40 minutes. But for a driver yang suka memandu dengan laju kemungkinannya bakalan mengambil masa dalam 25 minit sahaja untuk tiba ke destinasi ini. Superb bukan? Hahaha. For this time, Abang Eedi yang menjadi cool driver kami semua. So, no wonder if the journey took only 25 minutes. Actually, i'd been there for many times, and now i came again atas tujuan membawa my Indonesian relative cause she seemed very excited to know the favourite places around Negeri Kelantan Darul Naim that often visited by the local and foreign tourist. Kesimpulannya, Pantai Irama terpilih menjadi destinasi pilihan kami yang terletak di Daerah Bachok (i talk like i'm a Duta Pariwisata) Ehehe.




There were so many people there. Di bawah mentari panas, berduyun-duyun ikan duyung yang sedang berenang di dalam lautan. (as you know, there were a lot of swimmer) I could see from far. Sumpah, ini realiti. I thought they got kuasa magikal kerna mereka bisa menahan diri dari bawah sinaran mentari. Aren't they? Fine, ini candaan semata-mata. Kami hanya meluangkan masa dengan berfoto-foto, makan-makan serta menikmati the stunning air kelapa plus ice-cream vanilla.  Kenyang makan senang hati perut berkeroncong riang! :)




After that, kami bergerak menuju ke salah sebuah rumah teman akrab my sister, Rtp Anis di kawasan Kota Bharu City kerna pada hari itu rumah beliau mengadakan Majlis Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri. We ate roti nan and its kuah, kek keladi and chocolate cake and FYI, many dishes were served on that day. Alamaknya, our stomaches were full of food. We were totally kenyang kegembiraan. Shi biiidduuuu biidddduuu! <3





Below are the pictures during our visit to the house!










P/S: It was a very enjoyable day. It REALLY is! We got so much fun :) Lagipula, dengan kehadiran saudara kami, it would be the best moment ever! :'D


Blog Stats

website counter

Online