Entertainer: Love of Hot Bollywood Actors & Actresses.

Tuesday, March 20, 2012

Hai Hindustani. Salaam Namaste. Mere Naam Arisha. ;)


Like seriously, saya minat nonton cerita bollywood! Pantang ada cerita bollywood di tibi, mesti sakan nak melayan eheh..


Kalian tahu certain orang rasa cool kalau nonton cerita hindi? Sangat cool okay! And you know why me so love to watch bollywood movie? Because there i can see the beautiful handsome Bollywood actors and actresses hiks.


Btw, i fell in love with them all...



1) Datuk Shah Rukh Khan (The King of Bollywood)


2) Kareena Kapoor



3) Hrithik Roshan



4)Katrina Kaif



5) Akshay Kumar



6) Preity Zinta



Okay 6 je.


Konklusinya, lakonan mereka memang superawesome! Dari mata turun ke hatilah katakan. Saya pernah berharap dan merancang untuk ke Mumbai suatu hari nanti untuk bertemu dengan mereka  (tidak semena). Sambil jalan-jalan cari makan keliling India juga. :) Siapa tahu kalau tiba-tiba terserempak wkwkwkwkwk



Eh, macam kenal je Artis Baru Bollywood  tu hahahaha



You Might Also Like

69 comments

  1. gambar last tu gambar sapa ek???

    ReplyDelete
  2. jemput join contest kawan sy ...hadiah dia menarik & ramai yg tak join, sng la nak menang :

    http://afasz.blogspot.com/2012/03/contest-fc-untuk-semua-hadiah-bernilai.html

    ReplyDelete
  3. Don't know why but I like Aamir Khan and Saif Ali Khan....

    ReplyDelete
  4. hohoho.. mmg suke sarokhan dari dulu.. best kan die blakon.. =D

    ReplyDelete
  5. saya suka shah rukh khan..boleh cair kalau tengok die berlakon :)

    ReplyDelete
  6. =)
    Hi Fara,
    Saya juga suka Datuk Shah Rukh Khan & Rani Mukherjee.

    Priyanka Chopra pun saya suka sangat sebab dia 'Beauty with Brains'

    ReplyDelete
  7. ehh yang bawah skali tu blakon cerita apa? hehehe :D

    ReplyDelete
  8. u pn dh mcm hindustan..hihi..sweet forever...nak pinjam hidung diorg la...tinggi kannnn

    ReplyDelete
  9. seronok bila layan cerita hindustan then nangis2..feeling sangat :)

    i'm a bollywood lovers too =D

    ReplyDelete
  10. hye gorgeous =) BW jap =p

    yg last tu artis bollywood jgk kot.. haha =p btw, r u malaysian or frm indonesia ? ur writing sometimes mcm malaysian , sumtimes like indonesian.. =)

    ReplyDelete
  11. akak suka semua filem lakonan Shah Rukh Khan!

    ReplyDelete
  12. Preity Zinta sememangnya pretty.. haha..

    ReplyDelete
  13. Wah artis baru last tu mcm menarik..movie ape die berlakon ye? Hahahahah

    ReplyDelete
  14. pretty zeintaaa!alwaysss!heee~

    ReplyDelete
  15. nombor dua i dont like. tak tau la. rasa macam poyo je kareena tu.oleh gitu/ b

    ReplyDelete
  16. ni bukan sekadar suka nih, nih dah kira suka sgt nih...akak suka akshay khanna...betoi ka ejaannya..hehhe

    ReplyDelete
  17. Salam ziarah,

    He.he..he.....macam artis bollywood lah....

    ReplyDelete
  18. wah...zaza dlu pun minat aiswarya rai..hehe

    ReplyDelete
  19. ouchhh!! betul ke minat hindustan nie?? :P

    sama lah kita..tang hidung dan mata tu buat dkna tergoda :)

    ReplyDelete
  20. eh picture yang last tu mcam kenal je..haha

    *so sweet preity zinta :)

    ReplyDelete
  21. first cte tengok dulu pun,
    Kuch Kuch Hota Hai :)

    ReplyDelete
  22. eh eh mcm knl je gambar last..hee..ala2 bollywood tu..ngee

    suka bollywood juga..hee..suka tang lagu2 y best n membuai jiwa even tak faham maknanya..heee

    :)

    ReplyDelete
  23. aihh..yg last sekali tu sape ye...mesti top tu...haha~

    ReplyDelete
  24. sy minat hindustan..paling minat hero bolywood la..shah rukh khan..

    eh, artis bolywood yang last tu sapa erk? artis baru ke..?hehehe

    ReplyDelete
  25. artis bollywood soon to be lah..hahaha..

    errmmm..my mom peminat tegar bollywood. aku kalau tgk pun sbb nak teman dia tgk sekali..

    tp ada certain tu kalkar tak hengat. tu aku suka la.

    ReplyDelete
  26. i pun giler bollywood jugak!! boleh geng lah kita dear.. :)

    ReplyDelete
  27. haha,, adoi.. marah si abg nt... jeles ..

    jom tambah ilmu sikit..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

    ReplyDelete
  28. mana kajol? rani mukherjee? aisywarya rai? dgn shahid kapoor (aum!)?

    i minat giler tgk hindustan, nak nak this lately okeh!

    ReplyDelete
  29. suka priety zinta...comel.. :p

    ReplyDelete
  30. i suka SRK! now pelakon hindustan semua dah tak best :(

    ReplyDelete
  31. hensemnya shah rukh khan dalam gambar kat atas tu.. jatuh cinta kali ke seratus.

    ReplyDelete
  32. yes skang hindustan phenomenal return back. wife dok layan hindustan je. ni semua gara-gara tv2

    ReplyDelete
  33. my mom minat gila kt srk.. i pun layan je laa.. hehe :)

    ReplyDelete
  34. ouh kalau aku, lebih suka sama Rani Mukherje. :)

    ReplyDelete
  35. wah penggemar film India ya? He...he..he

    ReplyDelete
  36. papeun,plakon bollywood y dulu gak jd pilihan!:D
    follow u..>,<

    ReplyDelete
  37. I plg minat tgk Aiswarya Rai n Preity Zinta.they are so supergorgeous!:)

    ReplyDelete
  38. hensem & cantik pelakon hisdustan nih mmg tertawan ;)

    ReplyDelete
  39. Sama la kita.Saya pun minat filem bollywood juga.

    ReplyDelete
  40. artis kemunculan baru nak signnn... hahahahhaa

    ReplyDelete
  41. Oh! Shah Rukh khan ttp hero pujaan. Hihiiii

    ReplyDelete
  42. hensem hensem cantik cantik.
    tp yg soleh yg solehah, mereka mereka ini lah yg terhensem yg tecantik :)

    ReplyDelete
  43. gmbar yg last skali tu ponnnn boleh. :P

    hrithik roshan <3 dh la tinggi.

    ReplyDelete
  44. haloha

    peminat cte hindustang jugak..heheh


    peace

    ReplyDelete
  45. hehehe,aie suka bila ada kajol...last layan cerita hindustan cerita kabhi kushi kabhi gham...fuhh sedih,tapi yang baru2 ni tak layan lagi sebab tak minat dah kot...hihi..

    *maaf arisha,lama aie tak berkunjung ke mari...selamat berhujung minggu kembali...^^,

    ReplyDelete
  46. Hi,

    BusanaButik.com is throwing out a contest. RM100 of cash could be yours. Click here for more details.

    Regards,
    BusanaButik

    ReplyDelete
  47. plg minat rani mukharje, shah rukh khan

    ReplyDelete
  48. yang best kareena kapor dan preity zinta,yang baaaawahhhhhhhh sekali onie tak kenai ,haha :P

    ReplyDelete
  49. me too ! minat kat kareena kapoor... hehehe.. :)))

    ReplyDelete
  50. yg last tu ada iras2 pretty zinta.. Auwwwwwww

    ReplyDelete
  51. ko pun dah mcm hindustan dah...sweet!!

    ReplyDelete
  52. akshay kumar sangat sweet!
    hehe dunia bolly ni banyak khayalan
    bila nyanyinye, hehe..

    ReplyDelete
  53. First thing : thanx read my blog...
    Sila2lah jd followers...sign in ajer..tq

    I mmg minat giler dengan Shahrukh Khan... bilalah dpt jumpa dia...

    ReplyDelete
  54. akak paling minat preity zinta, rani mukherjee dan shahid kapoor..HEHE

    ReplyDelete
  55. Hehe me pun layan gaks cte hindustan :)) Suka lah SRK :D

    ReplyDelete
  56. cik ana suke jgak SRK + kareena + hritik + katrina + preity.. sgt sweet mereka ni.. and plus acting mereka pon super awsome!!! :)







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  57. wahh.. gambar last tu la paling cun.. hehe..

    ReplyDelete
  58. kita tak berapa kenal la katrina kaif tu... :) pretty zinta d best hehehe

    ReplyDelete
  59. owh, no wonder la awak minat artis bollywood, awak pun ade iras2 wajah artis bollywood gak..


    p/s: sori lambat reply your last year comment on my convocation.. ;))

    ReplyDelete
  60. memang layan habis..lebih2 lagi ada SRK

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online