#18 Wordless Wednesday: Manchester United vs Liverpool At High Five Jewelry.

Wednesday, April 18, 2012






P/S: Doesn't it look attractive? Those who're interested, please get in touch with me at 
and
to get detail information  pertaining to the Football Batik Trend.



You Might Also Like

36 comments

  1. chelsea takda ke syg hehe

    dhiya berkenan nk beli al quran pelangi tu. Dlm bulan 7 boleh tempah kn sebab around that month bru blk msia.

    ReplyDelete
  2. wow..
    menarik

    seperti baju batik
    boleh pakai hari khamis bawa g ofis.
    hihi

    ReplyDelete
  3. maKKKKKKKKKKKKKK aiiiiiiiiiiiiiii,unique! :)

    ReplyDelete
  4. ade ke yg nk pkai nie?? hee..ni mmg fanatik

    ReplyDelete
  5. nie baju kat indonesia kan?? kreatif la pulak bila dah jadi macam nie :)

    ReplyDelete
  6. hmm.....
    it's look weird... but one good idea ..hiihihi

    ReplyDelete
  7. Wow MU da ada batik skrg ek? Hehehe..

    ReplyDelete
  8. Sis Khairin: Anies: Arisha pun bukan. :) apa yang Arisha coba sampaikan adalah tentang Koleksi Batik Bola! it's sold on me and sister bussiness blog. :)

    AmirFX: Ada. awak perlu click pada tulisan yang Arisha bold kan colour merah itu. :)

    Sis Dhiya: Hehe Sis peminta Chelsea ke? yes, we have it. :) anyway, i do wait patiently for it! :D

    Sis Intan: Yap, you're right. :) everyone who does wear such this batik will look cool! seriously...

    Sis Onie: It is. :)

    Cik Yatt: Memang ramai. teman-teman Arisha di sekolah pun turut tergila-gilakan batik bola ini. hehehe

    Sis Dkna: Ya. batik bola versi Indonesia! :) it's already available at the online shop of mine. :)

    Syakey: Hehe semangat sokmo!

    Cik Aletheea: Batik bola ini sudah kemana-mana. pun mendapat sambutan hangat di oversea juga! :)

    Papa Mifz & Sis Liyana: Macam-macam ada. Barcelona ada, Liverpool ada, Ac Milan ada, etc. Arisha akan update selalu berkaitan batik bola ini di bussiness blog, High Five Jewelry. :)

    ReplyDelete
  9. wow! sgt unik la baju nie hehe btw it nice! :D

    ReplyDelete
  10. it attractive but weird at the same time.. sangat kreatif..

    ReplyDelete
  11. ni buat pakai ke ofis hari khamis ka apa nih? ah...rasukan syaiton merah! kakaka

    ReplyDelete
  12. aku minat MU tapi baju ni macam crowded sgt sih..hihihi..

    ReplyDelete
  13. Baju first kinda messy lah but the sec one seriuosly beautiful! :3
    Wait! Mana chelsea punya?! :(

    ReplyDelete
  14. cantikkk.
    tapi chemay tak minat bolaa
    :)

    ReplyDelete
  15. Hi farra :)

    I would like to invite you to participate in my 1st ever giveaway contest. Many thanks for your participation and kind support. I appreciate it very much. More details: http://reeneeraaid.blogspot.com/2012/04/aprilove-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  16. pergh bajunya...memang penyokong tegar ni,hehe

    ReplyDelete
  17. Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

    Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

    Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

    ReplyDelete
  18. Wahh... nice collaboration and creative!!

    Tapi kita tak minat bolalah dear... hehehe

    ReplyDelete
  19. wahhhhhhhhhhh ... membangkitkan smngat nihhh !!

    ReplyDelete
  20. sangat unik dan kreatif..peminat fanatik mesti beli :)

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online