#20 Wordless Wednesday: Beautiful, Creative and Inspirational Wedding Invitation Greeting Card by Sister Irine Nadia Marcello.

Wednesday, June 20, 2012



P.s. Me and my family have been gladly invited in such special Wedding Ceremony of a Famous Malaysian Blogger, Sister Irine Nadia Marcello  and her partner, in Malacca sooner. 



You Might Also Like

29 comments

  1. Wah, kamu akan ke Malaysia lah ya. Welcome to Malacca, Malaysia Farra.
    =)

    ReplyDelete
  2. nice..love the card...boleh buat rujukan for my wedding card pulak

    ReplyDelete
  3. wah.. kad yg sgt cantik & kreatif!! :-)

    ReplyDelete
  4. wedding card dah mcm cover poster movie la...nice

    ReplyDelete
  5. cun..mcm banner filem lak.. kretip kad ni

    ReplyDelete
  6. Welcome to Malaysia Farra..hehe..
    kad kawin tu cantik sangat2 :)) suke tengok..

    ReplyDelete
  7. kadnya mcm gambar utk filem..ala-ala ketika cinta bertasbih gitu hihi..mmg cantik


    bestnya arisha dpt undangan =)

    ReplyDelete
  8. Wahhhh bestnyer dapat jemputan..

    Nanti jgn lupa tgkap gambar banyak2 :)


    Kad jemputan memang cantik ;D

    ReplyDelete
  9. hehe.. lawa kad die..

    jom baca kejap..=D
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

    ReplyDelete
  10. best nye arrisha dpt pegi kenduri si comel tu..meh la datang penang plak :)

    ReplyDelete
  11. cantik kad tu sis..cam cover filem...

    ReplyDelete
  12. Kretip.. Macam cover poster filem.. Tahniah kpd bakal pengantin..

    ReplyDelete
  13. nanti riesha tangkap gambar banyak2 ok :)) hehe. card dia macam cover novelll :)

    ReplyDelete
  14. card dia ingatkan poster filem mana ntah. heheh

    ReplyDelete
  15. wahhh..kamu bisa datang melawat malaysia sekali yaa..

    aku malaysian pun ngak bisa dapat jemputan dari irene..:)..kamu bertuah!

    ReplyDelete
  16. Waah.. Gimana boleh dapat jemputan dari blogger famous tu ye?


    Sekali pandang macam bunting filem cinta islamik yang tengah tunggu turn nak tayang di pawagam.. ;)

    ReplyDelete
  17. hehe bestnya kamu dpt ke sana ya. :)

    ReplyDelete
  18. nice..cantek kan dia :) wedding invitation pun sgt sweet :)

    ReplyDelete
  19. Wahhh... seronoknya dapat invitation dari Irine :)

    ReplyDelete

Blog Stats

website counter

Online